kOll kirjutas:wax kirjutas:Sai see auto tund aega tagasi oma silmaga ära nähtud
Ilus auto. Sõitsite mööda Pet teed linnast välja, ja keerasite enne raudteeviadukti ära vasakule Iru poole. Ma olin valge Corradoga
Sama auto nähtud mul pühapäeval samas kohas vastupidise suunaga, juba kaugelt hakkas silma!
Kerget veeremist!!!
Hehe, lõpuks olen ka klubilistele silma alla sattunud!
Aitäh!
On suur tõenaosus, et võite mind ka suvel Suursõidul näha.
Ja kässar on õhtal. Lootsin, et kui VW-l see ei tööta, siis vähemalt Mossel on see kindlalt alles. Aga eks seegi on ikkagi alla andnud.
Ja kapott kiskus enne suure kiiruse pealt lahti. Kruvisin kinnutuspoldi pikemaks ja korras! Veidi kõrgemal seisab, kuid vähemalt on kinni.
Ning võtsin elu esimesed hääletajad peale. Juba ammu mõlkus peas selline mõte. Siis esmaspäeval juhtuski nii, et keerasin tanklast välja ja seal nad seisidki - minuealised abituriendid. Ja sõit läks Maardu poole. Aga lahe ja viisakas seltskond oli! Eesti on tõesti väike - kuigi mulle olid nad vöörad, olid nad mu ühe (teise) klassivenna sõbrad.
saarlane kirjutas:mis kangelasel endal selle peale öelda on? Kahjutasu maksab natuke?
Ja see, kes auto katusel käis, oli joogi mõju all ja seetõttu ülemeelik, halba ta ei soovinud. Mõni päev hiljem isegi küsis, kas autoga on korras. Kuna kooliajal polnud ta kunagi ülbe olnud, ei kanna ma ta peale ka vimma. Otsustasin, et saab mult andeks.
Kunagi oli mul heleroheline 2140...