Iz 2715, 1989, heigoo
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Iz 2715, 1989, heigoo
Teen siis ka oma kastika teema siia. Auto sain tasuta isa käest. Algul oli nii sama põllul rallimiseks Kuid siis avanes võimalus koolis auto korda teha ja plaan on minna mosseliigat sõitma. Algul oli kere ikka suht kehvas seisus. Kuid pikki päevi kooli garaazis veetes sai ta suht valmis. natuke on vaja veel teha nipet näpet. aga hetke seisuga olen väga rahul. pilte saab vaadata siit: http://album.ee/album/106883/50185193. Kõik piduri osad on peaaegu uued. kõvasti madalamaks lastud ja jäigemaks tehtud. vahetatud palju osi. vaja veel mootor ilusti käima saada, istmed ära vahetada (ja kui kellegi on peatugedega istmeid üle siis võiks mingi mõistliku hinna eest ära anda) ja tagasild korda teha (mis on juba tegemisel). Praeguseks kõik. Varsti teen uusi pilte ja räägin mis tehtud jälle.
Re: Iz 2715, 1989, heigoo
Päris hea! Kahju ainult, et see rajale läheb...
Azlk 408 ´65 ja Azlk 2140 '80
nägin toda kirvest kui keretöödel oli särkas !:)
igati aus relv
igati aus relv
Ja seal ta tehtud on jah. Kooli algul vean jälle sinna.martvl kirjutas:nägin toda kirvest kui keretöödel oli särkas !:)
igati aus relv
Nägin ka täna seda masinat Kärdla rahvasprindil, liigub üsna asjalikult.
kui välja arvata et igas paremale kurvis lahkub kütusepaagist liiter bensu