Mossede kruiis mööda idarannikut 23.07.2011
Re: mossede kruiis müüda idarannikut
Olen tulemas, kui Saaremaalt mõni mosse veel liigub. Üksi ei viitsi liikuda siit.
IZ 412 IE '82
Registreerin ka siis kaks autot ära:
Martpoiss, AZLK 2140, 4 inimest
Mihkel, 408, 4 inimest
Martpoiss, AZLK 2140, 4 inimest
Mihkel, 408, 4 inimest
olen äärmiselt positiivselt meelestatud sest tänavu tuleb taas arvestatav kogus masinaid kokku. väga positiivne
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Map loe esmapostitusest kuidagi välja kellaaega ja täpset punkti kust start andakse
Tasa sõuad, kaugele jõuad.
hea et tähelepanu juhtisid. selle vajaliku lõigu olen kiirustades ültse ära unustanud.via kirjutas:Map loe esmapostitusest kuidagi välja kellaaega ja täpset punkti kust start andakse
kogunemine kella 9 ja 10 vahel. siis on rahval aega ennast rahulikult kohale sättida ja kaugemad mehed saavad ka natuke rohkem ehk magada.
koguneme varnja küljas. kahjuks pole ma suutnud sinna külla sõita ja otsida sobivam kogunemiskoht aga maa ameti aero fotodelt on näha et seal on üks suurem parkla. mina sättin ennast sinna täpselt kella 9-ks kohale enda kombiga.
kuna lähen järgmine nädal maale, siis vajun levist välja, sest arvuti lihtsalt ei mahu kaasa ja seoses sellega annan ka enda mob numbri. kui levist väljas, siis proovige uuesti kuna maakodus on hoones sees olles leviga probleeme.
mob: 56 619 268
Edit: Illuka mõisas on võimalik kasutada giidi teenust, €1 inimene alates 15 inimesest €15 grupp.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
- partnermosse
- Telefon: 58550555
Kui me juba Varnjal koguneme ja Alatskivist läbi sõidame, siis oleks vahva mossed äkki ritta seada pildistamiseks sellise renoveeritud koha ees ! LInk on siin - http://www.alatskiviloss.ee/est/
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik
2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht
No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks
seal võime peatuse kl teha ja natuke uudistada. olen planeerinud sõidu ajaks 4-5 tundi ja sama palju ka seismiseks ja uudistamiseks.partnermosse kirjutas:Kui me juba Varnjal koguneme ja Alatskivist läbi sõidame, siis oleks vahva mossed äkki ritta seada pildistamiseks sellise renoveeritud koha ees ! LInk on siin - http://www.alatskiviloss.ee/est/
kas keegi soovib illuka mõisas ekskursjooni teha? kui sooviaid on, siis tellin giidi ära.
ja Tallinna poolt tulijad, äkki kopereerume kusagil, seltsis segasem minna...
- partnermosse
- Telefon: 58550555
Liigun ilmselt Tallinna poolt, aga vahepeatusega Järva-Jaani kandis ja seda juba reedel...Muidu võiks koopereeruda küll, laupäeva hommikul mööda Piibe maanted lähme edasi Varnja poole ....vootele kirjutas:ja Tallinna poolt tulijad, äkki kopereerume kusagil, seltsis segasem minna...
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik
Parimate plaanide järgi viskan mina, Haapsalu kandi poiss, juba reede õhtul kuskile Varnjasse telgi püsti
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!