Praegu sõites küll mingit suurt ujuvust aru ei saanud aga raputab rohkemmoskiito kirjutas:vaata et liiast ei saa, minu mokitsal ka tagumik samal kõrgusel ja kui koormat peal ei ole, on paras kits
AZLK 2140 1985.a 27151
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: AZLK 2140 1985.a 27151
Punane välk
ma pidasingi silmas seda karglemist teel, mite ujumist27151 kirjutas:Praegu sõites küll mingit suurt ujuvust aru ei saanud aga raputab rohkemmoskiito kirjutas:vaata et liiast ei saa, minu mokitsal ka tagumik samal kõrgusel ja kui koormat peal ei ole, on paras kits
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Paninin pange siis Ega ta vägapalju ka ei karga, aga eks järgmine suvi näeb seda.moskiito kirjutas:ma pidasingi silmas seda karglemist teel, mite ujumist27151 kirjutas:Praegu sõites küll mingit suurt ujuvust aru ei saanud aga raputab rohkemmoskiito kirjutas:vaata et liiast ei saa, minu mokitsal ka tagumik samal kõrgusel ja kui koormat peal ei ole, on paras kits
Kuidas saab amordi töökorras olekut testida kodus?
Punane välk
Lihtsalt, amort ei tohi kerge vaevaga liikuda, ei üles ega alla. Mina pean korras amorti ikka korraliku jõuga laiali tõmbama, kokku läheb natuke kergemalt. Ühtegi tühja käiku ei tohi olla, va. täielikult välja tõmmatuna, kui mingi 1cm ulatuses käib tühjalt, siis pole hullu.27151 kirjutas:Kuidas saab amordi töökorras olekut testida kodus?
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
ja kinni ei tohi olla..
Mul siis järelikult tagumised amordid läbi. Üks liigub liiga kergel ja teist ei jõudnud ma üldse liigutada.
Palju poes tavalised mosse tagumised amordid maksavad, keegi teab?
Punane välk
teeme siis vahetust, sina mulle antenn ja ma sulle tutikad amordid +€527151 kirjutas:Mul siis järelikult tagumised amordid läbi. Üks liigub liiga kergel ja teist ei jõudnud ma üldse liigutada.
poes oli 2 tutikat esiamorti 15 euri ringis tagumiste kohta ei oska öelda ka see pood kus ma käisin oli kallis ka... arvan et mingi 15 euri kanti saad uued õlikad kätte
Mossega pole erilisi muudatusi toimunud. Amordid ostetud, tänud Moskiitole. Endiselt otsin peegleid.
Täna sai toodud endale "uus" mosse tagavaraks. Maksis 50 Eurot
Auto on suhteliselt mäda ja kuna odavalt sain siis ei viitsinud isegi proovida seda kas mootor töötab, sidur igatahes ei tööta.
See-eest võtavad pidurid natukene.Tegelikult pole proovinud ega tegelenud temaga, et mis tal töötab. Sõitnud ei ole ta mingi 5a vähemalt.
Täna sai toodud endale "uus" mosse tagavaraks. Maksis 50 Eurot
Auto on suhteliselt mäda ja kuna odavalt sain siis ei viitsinud isegi proovida seda kas mootor töötab, sidur igatahes ei tööta.
See-eest võtavad pidurid natukene.Tegelikult pole proovinud ega tegelenud temaga, et mis tal töötab. Sõitnud ei ole ta mingi 5a vähemalt.
Punane välk
50ne euri eest autot küll ja küll Kroomstanged on juba korralikena kena hinda väärt
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!