Hea kommentaar inimese poolt, kes pole ilmselt kunagi korralikult midagi taastand.mario kirjutas:sellist keevist on nauditav vaadata.
MZMA Moskvich 401 1953 a 401 "Piilu"
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: MZMA Moskvich 401 1953 a 401
Pukseerimishaagise e Konna rent
hea kommentaar inimese poolt, kes teisest inimesest kunagi korralikult midagi ei tea.Jossu kirjutas:Hea kommentaar inimese poolt, kes pole ilmselt kunagi korralikult midagi taastand.mario kirjutas:sellist keevist on nauditav vaadata.
Las igaühele jääb tema väike rõõm...Jossu kirjutas:Hea kommentaar inimese poolt, kes pole ilmselt kunagi korralikult midagi taastand.mario kirjutas:sellist keevist on nauditav vaadata.
(keevitus: http://vanatehnika.ee/modules.php?name= ... forum&f=45)
Pole neil lapidel häda midagi. Kui 100prossa originaali ei tee polegi mõtet mingi põhjaga ajurakke raisata.
no minu jaoks etem, kui rõvedalt mustikaid ritta laotud.. ja too inimene oli ka veel rahul..
mul on oma atestaat taskus ja keevitajana ilmselt ei kavatse leiba teenima hakata.
Vähemalt on kõvasti üle keskmise ja Killa ütles hästi.
Seega, rahu, mehed, pole mõtet tühjast tüli teha.
mind pigem huvitaks noormehe tärmin auto liikuma saamiseks kevadeks, nagu nad kõik ütlevad, aga milliseks?
mul on oma atestaat taskus ja keevitajana ilmselt ei kavatse leiba teenima hakata.
mind pigem huvitaks noormehe tärmin auto liikuma saamiseks kevadeks, nagu nad kõik ütlevad, aga milliseks?
mario kirjutas:no minu jaoks etem, kui rõvedalt mustikaid ritta laotud.. ja too inimene oli ka veel rahul..
Seda autot päris kevadeks liikuma ei saa veel aga suvel peaks ringi liikuma juba
Keevitustööd Rakveres. Tel.56933617
Vahepeal põhi keevitatud vaja aint kere tugevdus veel külge liimida.
408 mootori võtsin eile maha ja täna lappasin 412 mootori vahele et näha kas on vaja midagi muuta ka aga hakkab ilusti vahele ja pole vaja midagi kõvasti ümber teha.
Mõni pilt siis
408 mootori võtsin eile maha ja täna lappasin 412 mootori vahele et näha kas on vaja midagi muuta ka aga hakkab ilusti vahele ja pole vaja midagi kõvasti ümber teha.
Mõni pilt siis
Kena ettevõtmine. Aga niisama nokin ka natuke Mootor on pärit 2140ne pealt ning kas mulle ainult tundub või seal ei ole väntvõlli sees?
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
stern100 kirjutas:Kena ettevõtmine. Aga niisama nokin ka natuke Mootor on pärit 2140ne pealt ning kas mulle ainult tundub või seal ei ole väntvõlli sees?
Ei vänta pole jah hetkel sees.See mootor on laiali mul ja ma lihtsalt ladusin sinna peale kokku,et näha,kas vaja teha midagi teha jne
soovitan sul natuke paremalt poolt "õgvendada" sest kui paned jagaja peale, hakkab see vastu plekki käima mis ei ole hea eriti jagaja tervisele. Samuti väljalaske kollektori juurest tuleks natuke ümber teha.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.