IZ 412 IE, 1976, Talts
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: IZ 412 IE, 1976, Talts
Mina sain nad w123 coupe mersu alt, peaksid olema usaka veljed.
Täna avastasin päris ebameeldiva üllatuse. Poolraamides on kenad augud sees, just seal kuhu kinnitub esisild. Peab mootori maha tõstma ja esisilla alt ära võtma. Ehk annab keevitada.
kindlasti annab keevitada, pole veel kuulnud et keegi poleks sellega hakkama saanudTalts kirjutas:Täna avastasin päris ebameeldiva üllatuse. Poolraamides on kenad augud sees, just seal kuhu kinnitub esisild. Peab mootori maha tõstma ja esisilla alt ära võtma. Ehk annab keevitada.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
jajah, vankrirattastega mosse
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Täna sai siis mootor maha tõstetud.
Ja väike abimees auto sikutamisel:
Ja väike abimees auto sikutamisel:
Vale puha .Mootor ju koos õhupuhastajaga paigas
Päris kena, paistab,et auto väga roostes isegi pole. Kas plaan on uuesti üle värvida ka?
Traktor on küll äge, peaks olema vist Zid 4,5 mootoriga?
Traktor on küll äge, peaks olema vist Zid 4,5 mootoriga?
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981
Põhja all on ainult pindmine rooste, eest on ainult üks poolraam veidike nutuses seisus. Ma ei tea mis mootor seal põkal peal on.
Vanatehnika kuldreegel: Tuleb teha sõna otseses mõttes põhjalikult!