Neljapäeva õhtud Tallinnas
- mossejumal
Re: Neljapäeva õhtud Tallinnas
see hooaeg alanud,siis täna käisin ülemistes ja ainukene mossevend olin,edasi käisime jüris kiirendamas 

Suht nunnu, aga ehk oleks võinud oma kavatsusest enne teistele märku anda?mossejumal kirjutas:see hooaeg alanud,siis täna käisin ülemistes ja ainukene mossevend olin,edasi käisime jüris kiirendamas
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
SR kogunemine on Tallinnas iga neljapäevane üritusviirusboy kirjutas:Suht nunnu, aga ehk oleks võinud oma kavatsusest enne teistele märku anda?mossejumal kirjutas:see hooaeg alanud,siis täna käisin ülemistes ja ainukene mossevend olin,edasi käisime jüris kiirendamas

Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 140 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 140 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Mis see SR eesti keeles tähendab?stern100 kirjutas:SR kogunemine on Tallinnas iga neljapäevane üritusviirusboy kirjutas:Suht nunnu, aga ehk oleks võinud oma kavatsusest enne teistele märku anda?mossejumal kirjutas:see hooaeg alanud,siis täna käisin ülemistes ja ainukene mossevend olin,edasi käisime jüris kiirendamas
Azlk 408 ´65 ja Azlk 2140 '80
- wax
- Site Admin
- Telefon: 53414666
- Kontakt:
streetrace

AZLK 412IE '74 - AZLK 434IE '75 - M402 '57 ja mõned kastikad ning 40-ed ka.
https://www.facebook.com/WaxGarage
https://www.facebook.com/WaxGarage
ta küsis eesti keeles, ehk siis tänavakiirendamine
Ehk siis illegaalne võidusõitSanderV kirjutas:ta küsis eesti keeles, ehk siis tänavakiirendamine
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Nüüd tehti ikka iga nurga alt see selgeks
kohe ei osanud selle peale tullagi.

Azlk 408 ´65 ja Azlk 2140 '80
- mossejumal
Mina olen kohal olnud iga neljap aga kas ka seekord mossega,vaatab.Aga kohal kindlasti