Õhtust!
Olin esimest korda kokkutulekul ja räägiks siis oma muljetest. Kõik oli kena,ilm soosis ettevõtmist ja ka masin pidas vasta. Oli küll paar korda,kui enam ei käivitunud aga see oli vast rohkem oma laiskus või keev bensiin pumbas...
Pole ju bensupumpa torkinud 2005 aastast ja mis sellest ikka näppida,kui töötab...... Nüüd aga peaks igaks juhuks üle vaatama,et järsku tõesti esimesed väsimuse tunnused.
Meeldis see,et sai Põltsamaal lossihoovis ja muuseumis käidud. Polnud sinna ennem asja olnud,kuigi tea mitusada korda hooga mööda sõidetud.... Sai ka muuseumiriiuleid kaemas käidud ja vanu aegu meenutatud.....
Laagriplatsile kahjuks ei jõudnudki Mossega,kuna pidin puid vedama ja selleks oli buss parim.... Sild oli küll kitsas aga keegi neiu ütles,et kümme senti olevat vaba ruumi veel üle jäänud......
Siin mõned kirusid muusikavalikuid aga pean ütlema,et "helitehnikud" olid ikka tsipa paremad,kui Viljandis 2 Quick-Starti omad (lauljatele ja pillimeestele sügav kummardus muidugi),kes ei taibanud,et Viljandi Kaevumägi ei ole Tallinna Lauluväljak..... ja tahtsid mulkidel kõrva-nahad puruks peksta....... ja peale seda konfiskeeriti mu pea-aegu tühi veepudel ...... kättemaksuks ei ostnud platsilt ei endale ega lastele midagi.....
Aga vaadake,kui ühest platsi nurgast kostab Kuldne Trio ja teisest mingi muu tümpsu lugu ja samal ajal tubli lõõtsamees venitab nii,et papp ragiseb......siis mulle,kes ma sõbraga juttu tahtsin ajada,kostis kõrva selline solk..... ,et oleks tühja ämbert vaja läinud.....
Tegelt järgmine kord siis katsume kõik ühekaupa lugusid lasta ja toores värske muusika ikka ennekõike(lõõts)!
Nojah ja hommikul kuuldud sigadused panid mind päris mõtlema........ on siis tõesti vaja selliseid asju teha. Lõpetaks siis vanad vihad ja lähme sõbrad edasi! Teha on ju palju ja milleks raisata kallist aega tühja-tähja peale.
Kahju,et fotokat polnud,seega palun teisi,et kui näete oma piltidel ühte talupoega kooserdamas......oleks mõnest pildist huvitatud
Kiidan tegijaid ja tänan!