Klaasplastist kere osad.
Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Klaasplastist kere osad.
Uurisin enda kastikale klaasriidest ja vaigust kapoti ja esi tiibade kohta.
Hinna kohta vastati nii :
Hind sellisele tööle on päris krõbe kuna pean tegema alguses vormid kuhu kulub 2 korda enam materjali kui valmis detailile.
kapott: vorm plus valmis detail- 120 euri
esitiivad: vormid plus valmis detailid- 200 euri
Kui selline asi käikku läheks, siis järgmised teie tuttavate tiivad tuleksid ligi poole odavamad, sest siis on mul olemas vorm ja selle kulu jääb ära.
1 esitiibade komplekti hind oleks umbes 140 euri
Küsisin ma neid kaalu säästmis eesmärgil kuna kaalu jaotus niigi paigast ära ja üritan seda natukegi paremaks saada. Aga rohkem pakub huvi mulle et kas keegi veel huvitatud on ?
Endal on soov 2140 omade vastu.
Hinna kohta vastati nii :
Hind sellisele tööle on päris krõbe kuna pean tegema alguses vormid kuhu kulub 2 korda enam materjali kui valmis detailile.
kapott: vorm plus valmis detail- 120 euri
esitiivad: vormid plus valmis detailid- 200 euri
Kui selline asi käikku läheks, siis järgmised teie tuttavate tiivad tuleksid ligi poole odavamad, sest siis on mul olemas vorm ja selle kulu jääb ära.
1 esitiibade komplekti hind oleks umbes 140 euri
Küsisin ma neid kaalu säästmis eesmärgil kuna kaalu jaotus niigi paigast ära ja üritan seda natukegi paremaks saada. Aga rohkem pakub huvi mulle et kas keegi veel huvitatud on ?
Endal on soov 2140 omade vastu.
Iž 2715 1988 / Volvo S40 / Mitsubishi Pajero 1990
Soodsad keevitus tööd Rakveres.
53707925 - Lauri
53707925 - Lauri
Re: Klaasplastist kere osad.
IZ'i vorm võiks ka olemas olla, need tiivad maksavad venemaalt tuues mingi 100 euri tk(Kunagi mingis Tartu poes öeldi)
Kes meist ei unistaks autost?
Missugust kapotti plaanid teha, kas Iž-i oma või tahad peale panna 2140 oma?
2x ИЖ-2125
1979 970 ABI
1980 312 AET
1979 970 ABI
1980 312 AET
loe esimese postituse viimast lausetKarlR kirjutas:Missugust kapotti plaanid teha, kas Iž-i oma või tahad peale panna 2140 oma?
maibädUrukoer kirjutas:loe esimese postituse viimast lauset
Aga mis numbreid nad ainult vormide eest tahavad? Ennast huvitaks just vanatüübi kapott.
2x ИЖ-2125
1979 970 ABI
1980 312 AET
1979 970 ABI
1980 312 AET
Üritan välja uurida mis hinda ainult vormide eest küsib.
Aga muidu jah, tuleb pirukas 2140 ninaga.
Aga muidu jah, tuleb pirukas 2140 ninaga.
Iž 2715 1988 / Volvo S40 / Mitsubishi Pajero 1990
53707925 - Lauri
53707925 - Lauri
Vanu klaasplast tiibasid liigub üsna tihti. Kuna Mosse kapott on nagunii nii õhuke ja kerge siis ei usu, et sealt mingit kaaluvõitu saad. Pigem võib klaasplast kapott raskem olla.
Klaasplasti puhul jääb kaaluvõit tõesti olematuks,sel puhul tuleks rääkida parem süsinikust,aga sellisel juhul hind on juba omaette teema.
nõus. Kui tahta klaasplastiga kaalujaotust parendada, siis ilmselt on abiks hoopis tagaosa detailide vahetamine klaasplasti vastu. Nii saab eeldatavalt tagaosa raskemaksPeeter kirjutas:Kuna Mosse kapott on nagunii nii õhuke ja kerge siis ei usu, et sealt mingit kaaluvõitu saad. Pigem võib klaasplast kapott raskem olla.
Kollane 21406. Liigub harva - tahab hulka rohkem tähelepanu, kui muud sõidukid
Ei ütleks, et kaaluvõit olematuks jääb, iseasi kas see muidugi sadasid eurosid väärt on. Minu 403-el on kõik tiivad plastist, tõstes on vähemalt 2x kergemad kui sarnased metallist tükid.