Ja ka helerohelisel on pealtpoolt kõik juba lahti et mootor maha tõsta ja ka sellele remont teha. Lähipäevil tõstan mootori maha ja hakkan lahkama.

Vända lihv.... no ma ei tea millega võrrelda? Oskad öelda kus mis kohe kui vaja, Tallinnas kiiresti lihv ära tehakse teinekord peale tõukuri? Pealegi soovitati seda konkreetset meest seal mulle suure ralli sõitjate poolt. Tasakaalu ei läind hetkel suurt midagi. Ega ei plaani seda mootorit seal pikalt hoida ikkaheigoo kirjutas:Mõned küsimused rallika mootori kohta. Vända lihvimine kole kallis ei ole? See ainult lihvimine? Tasakaalu ei lasknud panna? Kolbe, kepse ei pane tasakaalu? Mis mõõdus kolb? Ma mõtlen kas orginaal või remont mõõdus? Mis plaanid plokikaanega? Palju maha võetud on, võttad? Kui suured kanalid on? Natuke palju sai küsimusi.Aga jõudu. Endal suht sama tegevus praegu pooleli.
just pigem väljast ongi oksüdeerunud. ja lõdvikude vahelt. Kanalid ise seest niivõrd hullud ei olnudki. Noh seda ei tea mis see punane vedelik kaanetihendiga on teinud...aga eks tuleb laiali katkuda jah sest midagi muud seal ju olla ei saa.Jossu kirjutas:ussitama saab hakata vaid õhuga kokkupuutes, järelikult õhk süsteemis...