ei tea. eelmine nädal märkasin ja tegin pilti töötan kõrvalmajasKasutaja kirjutas:kaua see kombi seal seisnud on, wax? alles paarnädalat tagasi märkasin, kuigi igapäevaselt liigun mööda.
Üleskutse! Mossed eestimaal!
Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
- wax
- Site Admin
- Telefon: 53414666
- Kontakt:
Re: Üleskutse! Mossed eestimaal!
Mina arvan sama, aga mõnede foorumlaste suhtumisest on tulnd välja, et eksid ja iga viimse kui rondi emeksisse viimine on suur kaotus Eestimaa mosseomanike varuosasalvedele. Tahaks näha, kes antud masinate kasutatavaid osi "ära päästma" läheb.Peeter kirjutas: Ega sellistelt nagunii midagi peale dokumentide enam võtta pole.
Pilte ka:
Aastaid tagasi Pärnus
Ca. kuu aega tagasi Tartus Kauburi kõrval parklas,
Need seisavad Tamme linnaosas, kusagil tammelehe tn läheduses.wax kirjutas:
Mingi 2-3a. tagasi seisid need hoovis selle hekki taga.Seal hoovis oli vist veel mõni mosse.
Punane välk
Üks sinine Kombi on ka Sõpruse pst alguses nähtud.
Olen seda ise ka näinud,aga pilti ei saand teha Enda masin seisis kunagi sealt mõnikümmend meetrit edasi Aga tahaks teada,kas Päri/Ramsi/Heimtali kandis ka mossesid on? Eriti pole neid silma jäänud ja kuna homme maaleminek....ik260 kirjutas:Üks sinine Kombi on ka Sõpruse pst alguses nähtud.
Igas korralikus peres peab olema vähemalt üks Moskvitš
Elus on 3 asja,mille nimel elada:seks,raha,Moskvich!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Elus on 3 asja,mille nimel elada:seks,raha,Moskvich!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Tartus nädalavahetusel kaks kevadekuulutajat nähtud, mõlemad 2140 tüüpi. Pildimaterjali pole.
kindel et minu masinat tähele ei pannud? ma sõidan suht igapäevaselt tartus
Jah Sander, pane oma numbrimärk ees sirgeks
see peabki nii olema... varjab koledat stanget
Kui Sa toda kollaseks pole vahepeal värvinud, siis hui nägin.SanderV kirjutas:kindel et minu masinat tähele ei pannud? ma sõidan suht igapäevaselt tartus