No ülemine tundus jah nagu Mosse oma olema.Muhulane kirjutas:Ülemine tross ju mosu enda tooreklapi tross.Vähemalt minu massinal selline.
Alumine,nooltega,käis UAZ-il tooreklapina.
No see teine oli õite pikk ja jagus päris pikalt....

No ülemine tundus jah nagu Mosse oma olema.Muhulane kirjutas:Ülemine tross ju mosu enda tooreklapi tross.Vähemalt minu massinal selline.
Kunagi oli omal villis ja sellel oli küll nooltega nupp ning tross küll teab,mis eriti pikk ei olnud. Vb on keegi samratskompunni teinud ja pikemale trossile siis olemasoleva-käepärasema nupu otsa istutanud.TALUPOEG TALUJA kirjutas:No ülemine tundus jah nagu Mosse oma olema.Muhulane kirjutas:Ülemine tross ju mosu enda tooreklapi tross.Vähemalt minu massinal selline.
No see teine oli õite pikk ja jagus päris pikalt....
Ribikatiku trossikäepide oli villisel sama kujuga,kui GAZ 53 kapotiavamistrossi käepide. 53 käepidemel oli vene keeles Kapot kirjutatud.TALUPOEG TALUJA kirjutas:Aga järsku on tegu ribikatiku trossiga?
Timm värkTALUPOEG TALUJA kirjutas:No täna saigi asi lõpuks valmis. Pidin väljas toimetama ja võttis ninaotsa ikka niiskeks. Päris kõva külm juba õues. Sain ka nina sooja pista ja osad protseduurid töötoas teha. Kõige hullem on see,et traadikeevitusega jäävad imepisikesed augud kust siis vesi välja tilgub...ja sellepärast sai kaks tiiru tehtud. Vahepeal käiasin ülearuse maha. Aga ikkagi kippus mõnes kohast läbi laskma. Kontrollisin siis nii,et panin punnid ette ja lasin kompressoriga surve sisse. Seebiveega käisin õmblused üle ja nii oli kohe näha,kust läbi laseb. Kõige parem oleks olnud sellise töö jaoks lausa gaasikeevitus aga näe,ei ole mina jõudnud muretseda ega oska ka ümber käia selle aparatuuriga. Tuleb siis teha nii nagu oskad ja nende vahenditega mis olemas. Lõpptulemus siis selline:
Jah,oleks aga pole isegi millegagi nime sisse peksta. Tähestiku raudu netu...Kunagi mõtlesin,et löön isikukoodi sisse,selle järgi leiab ikka üles.... Tegelt isegi hea endal vaadata,et millal miski näputöö tehtud. Pensipõlves hea vaadata.....Muhulane kirjutas:Timm värkTALUPOEG TALUJA kirjutas:No täna saigi asi lõpuks valmis. Pidin väljas toimetama ja võttis ninaotsa ikka niiskeks. Päris kõva külm juba õues. Sain ka nina sooja pista ja osad protseduurid töötoas teha. Kõige hullem on see,et traadikeevitusega jäävad imepisikesed augud kust siis vesi välja tilgub...ja sellepärast sai kaks tiiru tehtud. Vahepeal käiasin ülearuse maha. Aga ikkagi kippus mõnes kohast läbi laskma. Kontrollisin siis nii,et panin punnid ette ja lasin kompressoriga surve sisse. Seebiveega käisin õmblused üle ja nii oli kohe näha,kust läbi laseb. Kõige parem oleks olnud sellise töö jaoks lausa gaasikeevitus aga näe,ei ole mina jõudnud muretseda ega oska ka ümber käia selle aparatuuriga. Tuleb siis teha nii nagu oskad ja nende vahenditega mis olemas. Lõpptulemus siis selline:
Lisaks daatumile oleks võinud ka meistrimehe initsiaalid olla