Õige!pppp kirjutas:ZIS 112
Pildimäng
Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Re: Pildimäng
paluksin uut pilti välja. ajud lähevad hallitma vaikselt juba.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Mossedega seos siis selline, et aastail 1966-1990 kruviti selles endises lennukitehases Bulgaarias Lovetch-is seda marki sõidukeid kokku. Pildil aastal 1960 valminud prototüüp, mis seeriatootmisse ei jõudnud. Sõiduki nimi koosnes selle poolsaare nimest, millel eespool mainitud riik asub ning 4-kohalisest numbrist selle järel (mis võiks tähendada näiteks sõiduki töömahtu sajalisteni ümardatuna).
Nojah ütleks siis Балкан 1200 

Mulle meenuks esimesena RILA, numbreid ei oska pakkuda ja nende prototüüpidega pole kokku sattunud 

Õige vastusTiitS kirjutas:Nojah ütleks siis Балкан 1200

Nimega "Rila" kutsuti minu teada esimesi Bulgaarias kokku kruvitud Mossesid, aga see ei olnud ametlik nimi.
Keegi teine võib minu eest pildi panna.
palun selle autu
puhul täpset nimetust
puhul täpset nimetust
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Kui Opel katki läheb, on Mossel veel 3 minutit jäänud.