kas lihtsam poleks olnud kasutada gps i ,saab täpsema tulemuse

GPS-i mul pole. Ning tuttava autoks oli suht tutikas Kia Ceed. Ju sel peaks kiirusevärk ikka korras olema.Urukoer kirjutas:kui täpne see tuttava spido siis ka on?
Tegelikult ka uued autod näitavad spidokal kiirust rohkem kui tegelik kiirus on !Muhulane kirjutas:GPS-i mul pole. Ning tuttava autoks oli suht tutikas Kia Ceed. Ju sel peaks kiirusevärk ikka korras olema.Urukoer kirjutas:kui täpne see tuttava spido siis ka on?
Peaasi,et võimuesindajad kurjaks ei saa kiirust püüdes. Trassil pole probleemi aga linnas ja muudel kiirusepiiranguga aladel tahaks ikka lubatusse jääda.partnermosse kirjutas:Tegelikult ka uued autod näitavad spidokal kiirust rohkem kui tegelik kiirus on !Muhulane kirjutas:GPS-i mul pole. Ning tuttava autoks oli suht tutikas Kia Ceed. Ju sel peaks kiirusevärk ikka korras olema.Urukoer kirjutas:kui täpne see tuttava spido siis ka on?
Ok,jääb siis riiulil uut omanikku ootamaMAZ kirjutas:See õlipanniga õhupuhasti on esimese otsa ehk siis 1968-1970.a Izh 412 autodel kasutuses. Kui müügiks on anna teada olen huviline.