Kollane mosse seisab, et ole praegu mahti temaga tegeleda, küll aga olen natukene kombiga tegelenud, leidnud omajagu varuosi, et tööga pihta hakata. Vana omanik rääkis autoga tehtud töödest niipalju, et taha nurka sai laksu ja esitiivad olid mädad, need vahetati välja. Tegelikkuses lähemal inspekteerimisel selgus, et on tehtud ikka palju muud ka ja originaalvärvist on alles ainult ukselinkidest ülespoole jääv. Karbid on juba vahetatud, esitiivad on vahetatud, välimiste koopaäärte kallal on tegutsetud ja vähemalt vasakul pool ka tiivanurka lapitud.

Lisaks sellele on ka juhipoolset sisemist karpi ja esitiiva alumist kinnitust keevitatud.

Veel on probleemsed kohad (neid tuleb veel, kui ma kaugemale jõuan) tagatiibade ja luugi vaheline plekk, tagaluugi äär, vasaku tagumise ukse äär, seesama nõuka ajal üles löödud parem tagakülg jne jne

Tagaluugi vahele jookseb kusagilt vesi, klaasitihend tundub korralik, kuid lähemalt pole veel uurinud.

Uksehing on lahti

Hakkasin eesmise tungikohal olevat roostehunnikut lahti lõikama ja ega seal esialgsest kujust midagi alles pole, vaatasin ka teist poolt, aga sealt on terve see alumine osa puudu. Eks ma pean seda üles ehitades tuginema illustratiivsele pildimaterjalile ja kasutama veits loomingulisust