Üks 401 jälle päästetud
Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Re: Üks 401 jälle päästetud
väga viis töö
Meeldiv näha et inimesed, kellel lääne pill olemas, võttavad venemaa tehnika taastamise ette. Selliseid kahjuks väga vähe eestimaal.
Meeldiv näha et inimesed, kellel lääne pill olemas, võttavad venemaa tehnika taastamise ette. Selliseid kahjuks väga vähe eestimaal.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Väga ilus! Ikka tükk aega vaatasin neid pilte ja imestasin!
Kuid tulevikus võivad probleeme tekitada esi- ja tagatiibade ühenduskohad mis on kinni pahteldatud.
Kuid tulevikus võivad probleeme tekitada esi- ja tagatiibade ühenduskohad mis on kinni pahteldatud.
Azlk 408 ´65 ja Azlk 2140 '80
need ka kinni keevitatud ja tiivad laiemaks tehtud.auto pole minu oma.mina lihtsalt teostasin pahteldamise javärvimise.
Siis ei tohiks probleeme tulla kui need ühendused jäigad sai.portos kirjutas:need ka kinni keevitatud ja tiivad laiemaks tehtud.auto pole minu oma.mina lihtsalt teostasin pahteldamise javärvimise.
Igatahes supper töö! müts maha...
Azlk 408 ´65 ja Azlk 2140 '80
Ilus ja korralikult tehtud. Nagu paistab, siis kasutusel on 412 mosse sillad.
Mul kah üks selline 401 olemas üritan originaal sisu säilitada.Kahjuks ei oska või ei saa seda 401-te oma kasutaja pildiks panna,ma suht uus kah siin.
Ehk saad siit abi: http://mosseklubi.planet.ee/foorum/faq.php#f14siimuke22 kirjutas:Mul kah üks selline 401 olemas üritan originaal sisu säilitada.Kahjuks ei oska või ei saa seda 401-te oma kasutaja pildiks panna,ma suht uus kah siin.
Suured tänud teile ja auto on kadedust tekkitavalt kena.Ennem ununes kiita meistrimeest:D
Pean tõdema, et töö on väga hästi tehtud ja silm puhkab. Muidugi ei saa kiitmata jätta antud firma tublisi töökäsi, kes aitasid ka minu M408 kere ja värvitöödel. Loodetavasti on neil võimalik veel samasuguseid projekte teha, sest minule tehtud tööga võib igati rahule jääda.
Aitähh
Automaaler OÜ
Kogu vajaliku info leiate kodukalt
www.automaaler.com
Lugupidamisega
Hannezk.
Aitähh
Automaaler OÜ
Kogu vajaliku info leiate kodukalt
www.automaaler.com
Lugupidamisega
Hannezk.