Need polegi tegelikult gabariitidega ühendatud. Kindalaeka all uksepoolses otsas on lüliti, millest saad lülitada, kas põleb parempoolne, või vasakpoolne. lihtsalt infoks, kui sa seda veel ei teadnudArdoH kirjutas:C-piilari gabariidid
Moskvich 412 eksport, 1975 - ArdoH
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
- wax
- Site Admin
- Telefon: 53414666
- Kontakt:
Re: Moskvich 412 eksport, 1975 - ArdoH
See selgitab seda, miks ma pole ühtelgi mossel neil põlemas näinud...wax kirjutas:Need polegi tegelikult gabariitidega ühendatud. Kindalaeka all uksepoolses otsas on lüliti, millest saad lülitada, kas põleb parempoolne, või vasakpoolne. lihtsalt infoks, kui sa seda veel ei teadnudArdoH kirjutas:C-piilari gabariidid
Pidurituled töötavad selle ajastu autodel õlirõhuga ja lüliti on pidurivõimu küljes.Suunakate puhul kontrolli esmalt releed,spidoploki taga silindrikujuline alumiiniumist asjandus,ühenda selle kõik kolm otsa kokku ja vaata,kas tuled hakkavad põlema.