Mosseklubile uhkem koduleht
Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
- mossejumal
Re: Mosseklubile uhkem koduleht
siin on ka natuke materjali.
http://et.wikipedia.org/wiki/Moskvit%C5 ... e_platvorm
http://et.wikipedia.org/wiki/Moskvit%C5 ... e_platvorm
Ühesõnaga kui kaaskodanikud huvi üles ei näita paneme teema lukku ja elame igaüks oma garaazis.
Mina igatahes soovin teile jõudud ja jaksu selle kodulehe ja muu klubi arendmaisel!
Mina igatahes soovin teile jõudud ja jaksu selle kodulehe ja muu klubi arendmaisel!
jartmok kirjutas:Ühesõnaga kui kaaskodanikud huvi üles ei näita paneme teema lukku ja elame igaüks oma garaazis.
rahu rahu natukene.
see et midagi ei liigu sinu jaoks, ei tähenda et keegi midagi ei tee.
rahu ainult rahu.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
- mossejumal
Eks ta jah ei liigu,siin asi edasimoskiito kirjutas:jartmok kirjutas:Ühesõnaga kui kaaskodanikud huvi üles ei näita paneme teema lukku ja elame igaüks oma garaazis.
rahu rahu natukene.
see et midagi ei liigu sinu jaoks, ei tähenda et keegi midagi ei tee.
rahu ainult rahu.
Rahu ainult rahu ütles Karlsson ja kukkus katuselt alla
Asi pole vähemalt minu puhul maha maetud ja materjal 2141-2142 osas sisuliselt koos. Lihtsalt hetkel on põhitööga nii tihe, et ei ole saanud seda vajalikku vormi valada ja pole veel endalgi selgust kas piirduda vaid baasmudelitega Aleko-Svjatogor + sedaan 2142, või üritada anda modifikatsioonid samuti, kuigi reaalsuses neist enamus seeriatootmisse ei jõudnudki...
Tasa sõuad, kaugele jõuad.
Kuna asjad töepoolest ei liigu, siis otsustasin asja ise käsile vötta.
Toores leht näeb välja selline.
Ennem sisu muutma (menüüd, esileht jm) ei hakka, kui on kindel, et see sobib ja saab siia serverisse selle üles.
Joomla süsteemi valisin sellepärast, et sinna on väga lihtne lisada igasugust materjali - tasapisi saab lisada mudelite kirjeldused jm.
Ennem sisu muutma (menüüd, esileht jm) ei hakka, kui on kindel, et see sobib ja saab siia serverisse selle üles.
Joomla süsteemi valisin sellepärast, et sinna on väga lihtne lisada igasugust materjali - tasapisi saab lisada mudelite kirjeldused jm.
Sassi formaat on hea, seda võiks edasi arendada
Viimati muutis Manks, 14 Veebr 2010 15:04, muudetud 1 kord kokku.
Vahetusfond:
http://varstu.planet.ee/mosse/vahetus/index.html
Siin lehel olevad osad on pakkuda vahetuskaubaks, võib pakkuda Moskvitsh 427, AZLK 412, GAZ 51 kui ka traktorite juppe.
http://varstu.planet.ee/mosse/vahetus/index.html
Siin lehel olevad osad on pakkuda vahetuskaubaks, võib pakkuda Moskvitsh 427, AZLK 412, GAZ 51 kui ka traktorite juppe.
5+sass kirjutas:Kuna asjad töepoolest ei liigu, siis otsustasin asja ise käsile vötta.
mul on nüüd mõned päevad vaba aega, siis saan midagi tõlkida ka ringi. materjal juba olemas.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.