soovitaks oma ühe "loomkatse" põhjal ühtlasi Walkeri nt Bosaliks vahetada. Pea 10a tagasi vahetasin oma kahel sama tehnikat pruukival Opelil (mõlemad C20XE ehk 110kW 2.0 DOHC mootor) väljalasked. Suvine Kadett sai Bosali (
pilt), talvine Vectra Walkeri. Vectral jäi KAT, kadett sai selle asemele resonaatori. Kadeti väljalase oli viisakalt vaikne, vectra plekiselt ruigav. Vectra väljalase tahtis paari aasta pärast keevitust ja on tänaseks ca 3a tagasi välja vahetatud (kuigi oleks pidanud vahetama juba varem...), Kadett seisab aastast 2012, aga väljalase pole tähelepanu vajanud.
ei ole küll kasutusotstarbe võtmes 1:1 võrreldavad stsenaariumid (suvel seisvad masinad värvuvad mu kogemuses alt roostekarva, talvel seisvad mitte nii märkimisväärselt), aga andis mulle vähemalt viite, et Walkerid jäävad mu poolt riiulisse, kui veel Bosalit saab. Lärmakus on muidugi kah oluline parameeter - ei meeldi, kui gaasivajutusest pool küla ruigamise läbi kuulda saab
eeldan, et summutitel olev nn tootjakleeps + püti peale "stantsitu" viitab ikka tootjale ja mitte "pakendajale". Kindel selles muidugi pole