AZLK 2140 1980 väikevend
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: AZLK 2140 1980 väikevend
Harjaga antakse elektromagnetile +12V. Mass tuleb mööda veepumba võlli. +12V signaali juhitakse läbi relee ilmselt temp anduri või eraldi temp lülitiga.
AZLK 426(427) 1973
AZLK 2140 "Rallye" 1977
AZLK 2140 "Rallye" 1977
Siin videos (terve video vaatamist väärt) 2:49 sama elektromagnetsidur näha:
https://www.youtube.com/watch?v=tAdUyBxkk0w
Siin 1967. aasta 412-l paistab ka peal olevat:
https://www.drive2.ru/l/288230376151800347/
Nii et täitsa tehase värk. Ventikas ise paistab tavaline 412 oma olema.
Varase mootori eripäraks ka УМЗ puudumine kambrikaanel ning õlifiltri korpus peaks ka rauast olema.
Ventika elektromagnetsiduri andur peaks eraldi spets. augus radikas olemas (ehk siis radikas ka spetsiaalne).
Lisaks peaks ka mootoriketi pinguti vms. erinev olema aga sellest ei saanud hästi aru.
https://www.youtube.com/watch?v=tAdUyBxkk0w
Siin 1967. aasta 412-l paistab ka peal olevat:
https://www.drive2.ru/l/288230376151800347/
Nii et täitsa tehase värk. Ventikas ise paistab tavaline 412 oma olema.
Varase mootori eripäraks ka УМЗ puudumine kambrikaanel ning õlifiltri korpus peaks ka rauast olema.
Ventika elektromagnetsiduri andur peaks eraldi spets. augus radikas olemas (ehk siis radikas ka spetsiaalne).
Lisaks peaks ka mootoriketi pinguti vms. erinev olema aga sellest ei saanud hästi aru.
Siis on selge. Jah, tõepoolest, klapikambri kaanel on ainult vene keeles moskvitś 412. Õlifiltri korpust küljes ei ole kahjuks ja ketipingutuse süsteem tundub tavaline olema. Üübersuper elektromagnet siduriga veepump rändas riiulile. Kel huvi ja ehitab 100% org. autot ja just seda vigurit vaja siis tegevus teada
Vahepeal tahtsin ülevaatusele minna aga... Sidurit ei olnud. Ajasin külili ja lammutasin alt laiali- sidur kinni.. ja seda kõigest 5 kuuga niiskes ruumis. Eks ajan teise kohta. Seniks kõik, tänan tähelepanu eest.
Vahepeal tahtsin ülevaatusele minna aga... Sidurit ei olnud. Ajasin külili ja lammutasin alt laiali- sidur kinni.. ja seda kõigest 5 kuuga niiskes ruumis. Eks ajan teise kohta. Seniks kõik, tänan tähelepanu eest.
If you know how many brothers you have, there is not enough.
Vahepeal sai varusid täiendaud.
Ninakate. Mis ma sellega teen ei tea, seast ma talvel ringi ei käruta:
Jäänused pruunist salongist:
Pluss veel üks pealtnäha kobe Daaz 2140, remonditud ja värvitud esisild, mootor, käigukast, veljed rehvidega ning ilma, ja kõike muud põnevat.
Tänan tähelepanu eest, jääge meiega!
Ninakate. Mis ma sellega teen ei tea, seast ma talvel ringi ei käruta:
Jäänused pruunist salongist:
Pluss veel üks pealtnäha kobe Daaz 2140, remonditud ja värvitud esisild, mootor, käigukast, veljed rehvidega ning ilma, ja kõike muud põnevat.
Tänan tähelepanu eest, jääge meiega!
Sellise rondi vedasin koju
Dokke pole, taga lehtvedrud pagasnikusse tunginud, katus on vahetatud ja seda väga kehva kvaliteediga. Peale raadio ja karburaatori muud huvitavat ei olegi.
Selline porilapakas, kuid ainult üks. Kui kellelgi on veel siis saab teha 1+1 võrdub kaks
Ja siis veel selline vigur
Varuosi müüa hetkel väga ei viitsi, kuna ajad on kiired aga kui keegi ikka vägaväga soovib, siis võib mulle kirjutada ja joonistada. Auto läks garaazi seisma.
Tänan tähelepanu eest ja head uut aastat!
Dokke pole, taga lehtvedrud pagasnikusse tunginud, katus on vahetatud ja seda väga kehva kvaliteediga. Peale raadio ja karburaatori muud huvitavat ei olegi.
Selline porilapakas, kuid ainult üks. Kui kellelgi on veel siis saab teha 1+1 võrdub kaks
Ja siis veel selline vigur
Varuosi müüa hetkel väga ei viitsi, kuna ajad on kiired aga kui keegi ikka vägaväga soovib, siis võib mulle kirjutada ja joonistada. Auto läks garaazi seisma.
Tänan tähelepanu eest ja head uut aastat!
- wax
- Site Admin
- Telefon: 53414666
- Kontakt:
luugi amordid ju kah täitsa toimivad
AZLK 412IE '74 - AZLK 434IE '75 - M402 '57 ja mõned kastikad ning 40-ed ka.
https://www.facebook.com/WaxGarage
https://www.facebook.com/WaxGarage
jälle see vahva küljepeegel
Urukoer kirjutas:jälle see vahva küljepeegel
milleks otsida uus, kui varudes üks peegel juba olemas
AZLK 2140, aastast 1983.
Minu varudesse jõudis kuus komplekti kasutamata signalisatsiooni süsteemi. Toodetud Leedus (vist..) ja aastaks 92.
On kellelgi kogemusi selle viguriga? Kommentaarid palun, et kas on üldse mõtet külge pookida?
On kellelgi kogemusi selle viguriga? Kommentaarid palun, et kas on üldse mõtet külge pookida?
- partnermosse
- Telefon: 58550555
Hea ja toimiv variant, proovitud ja töötab.... Puuduseks mugavus, puudub signa pultväikevend kirjutas:Minu varudesse jõudis kuus komplekti kasutamata signalisatsiooni süsteemi. Toodetud Leedus (vist..) ja aastaks 92.
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik
2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht
No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks
2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht
No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks