AZLK 2140 1976? hannes24 "Onu Heino"
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: AZLK 2140 1976? hannes24
hetkeseis siis selline, et peale pikemat sõitu sulas 3 sil. küünlajuhe vastu kollektorit ära. Tulemuseks see, et boosti all hakkas mootor pötsuma. Lisaks oleks süüdet vaja tiba varasemaks sättida, vast saab erksama mineku. Veermik vaja üle vaadata, kiirusel 90km/h ja edasi tekib korralik rattalaagri unne sisse. Õnneks talv tulekul ja mosul varjupaik olemas, kus nokitseda.
"ONU HEINO RALLITIIM"
Vaata kuskilt mingid silikon juhtmed kui ei ole veel. Mul sulasid ka algul tavalised (plastikust) juhtmed ära
mingid on olemas jah juba, vaja külge sättida.List_man kirjutas:Vaata kuskilt mingid silikon juhtmed kui ei ole veel. Mul sulasid ka algul tavalised (plastikust) juhtmed ära
Turbole vesijahutuse otsad ja salongi soojendus vaja ka aretada. Ilmad sellised, et kabiinis kisub jahedaks juba
"ONU HEINO RALLITIIM"
Tere. Kas masin valmis ja sõidab?
Saaks kuskil kokku ja ajaks juttu väheke. Nimelt mul samalaadane masin just valmis saanud(turbo ja opeli pritsung). Paar päeva tagasi sai ülevaatus ka tehtud. Meil siin tahavad paar probleemi esineda siis saaks täpsemalt rääkida.
Saaks kuskil kokku ja ajaks juttu väheke. Nimelt mul samalaadane masin just valmis saanud(turbo ja opeli pritsung). Paar päeva tagasi sai ülevaatus ka tehtud. Meil siin tahavad paar probleemi esineda siis saaks täpsemalt rääkida.
masin sõidab.klapimees kirjutas:Tere. Kas masin valmis ja sõidab?
Kas on siia teemat ka oodata sinu auto kohta?
"ONU HEINO RALLITIIM"
Mingi lähima kuuaja jooksul peaks ikka ilmuma.
mis aju sul mootorit juhib?klapimees kirjutas:Mingi lähima kuuaja jooksul peaks ikka ilmuma.
"ONU HEINO RALLITIIM"
Originaal aju, aga sellega on probleeme. Nimelt vabalthingavana on süüte eelnurk ilusti kogu pöörete vahemikus paigas, aga turbo rõhu all mingipärast laśeb 3000+ rpm süüte hiliseks. Praegu töötab auto originaal süütesüsteemiga, millel kogu süüte reguleerimine tsentrifugaalregulaatoriga enamvähem paika aetud.hannes24 kirjutas:mis aju sul mootorit juhib?klapimees kirjutas:Mingi lähima kuuaja jooksul peaks ikka ilmuma.
ma kardan, et selle vabalthingava ajuga sa korralikult toimima ei saa, kui sa just mingit head lahendut välja ei mõtle, et süüde rõhu alla varasemaks saada.
klapimees kirjutas:Originaal aju, aga sellega on probleeme. Nimelt vabalthingavana on süüte eelnurk ilusti kogu pöörete vahemikus paigas, aga turbo rõhu all mingipärast laśeb 3000+ rpm süüte hiliseks. Praegu töötab auto originaal süütesüsteemiga, millel kogu süüte reguleerimine tsentrifugaalregulaatoriga enamvähem paika aetud.hannes24 kirjutas:mis aju sul mootorit juhib?klapimees kirjutas:Mingi lähima kuuaja jooksul peaks ikka ilmuma.
"ONU HEINO RALLITIIM"
mõni suvine meenutus
Hiace LSD tagasild
lisaks laekusid mingi aeg paagiväline kütusepump ja uus rõhuregulaator.
Hiace LSD tagasild
lisaks laekusid mingi aeg paagiväline kütusepump ja uus rõhuregulaator.
"ONU HEINO RALLITIIM"