SanderV kirjutas:nojah, kuna see vene elektroonika pidavat mingi 1/100st korralikult töötama ja enamustel seda järgi ühendatud pole siis see süsteem pigem niisama vahest harva suu pruukimiseks on... endal on see süsteem on ka kodus olemas, aga kas ta ka töötab, seda ma ei tea.. igatahes kui ma enda esimese mosse sain oli ta järelt ära ühendatud... ma siis ei usu et ta töötas...
aga kui olemas siis lihtne järgi proovida.
aga praktikas jah üldjuhul peksab segast,kas unustab enne väljasuremist nõela vabastamast ,või vabastab liiga hilja .
Wao, lahe Aga miks ta üle elama pidi ? Kas käisid põlla peal rallimas ?
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik 2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks
Kaks neidu lasti esimest korda omapead mossega välja. Rallimas päris ei käinud, aga eks väike hirm oli ikka, et äkki-äkki tuleb ette miskit ja siis on neidudel mõistus otsas.
Kertu kirjutas:Kaks neidu lasti esimest korda omapead mossega välja. Rallimas päris ei käinud, aga eks väike hirm oli ikka, et äkki-äkki tuleb ette miskit ja siis on neidudel mõistus otsas.
Õnneks on meil vahemaad normaalsed ja te ei seikle Ameerika koloraados
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik 2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks
Nüüd sai mosse ka oma originaal radiaatori peale tagasi,endine omanik oli üritanud seda tagajärjetult paigata.Siinkohal tänud kodanik Bergile,kes asja korda tegi,mul omal radika tinutamiseks vahendeid napib.
Seenior kirjutas:Nüüd sai mosse ka oma originaal radiaatori peale tagasi,endine omanik oli üritanud seda tagajärjetult paigata.Siinkohal tänud kodanik Bergile,kes asja korda tegi,mul omal radika tinutamiseks vahendeid napib.
Rõõm kuulda, et tehase radikas omal kohal
seeniur ma vaatan et sul mossel on sellised veljed all nagu mul üle on ja sobiks su masina alla... kui tahad võin sulle 2 tutikat tehase värvi all velge ära loovutada