Uue foorumi vead
Re: Uue foorumi vead
Mis mosseklubiga luhtunud on? Mingi kala on sees, kõik on suht paigast ära...
eile oli veel korras
PILT SIIN
eile oli veel korras
PILT SIIN
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
Mul on tavaline,nagu ikka foorum olnud on.
Punane Moskvich valgete triipudega.Mosse ruulib jeeeeeee.
Minul ka kõik korras.Kasutan Mozilla Firefox'i
Gardaan,keneraator,garba,tüüs,garter........
Varblane kirjutas:Minul ka kõik korras.Kasutan Mozilla Firefox'i
Minul on ka kõik korras Mozilla Firefoksiga.
Vahetusfond:
http://varstu.planet.ee/mosse/vahetus/index.html
Siin lehel olevad osad on pakkuda vahetuskaubaks, võib pakkuda Moskvitsh 427, AZLK 412, GAZ 51 kui ka traktorite juppe.
http://varstu.planet.ee/mosse/vahetus/index.html
Siin lehel olevad osad on pakkuda vahetuskaubaks, võib pakkuda Moskvitsh 427, AZLK 412, GAZ 51 kui ka traktorite juppe.
Mul tavaline nett ja pole probleemi olnud.Minul on ka kõik korras Mozilla Firefoksiga.
Punane Moskvich valgete triipudega.Mosse ruulib jeeeeeee.
Ma lasen ka mozillaga ringi, aga eile õhtul avastasin jh, et asi suht jama. Täna jälle paigas kõik. Ei tea milles jama oli
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
iga kord kui foorumile tulen ütleb mu antiviirus et see on unsafe, 30 computer threats. Kas probleem minus või foorumis? Praegu ma ei tee sellest välja
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Minu juhtum pole just otse probleem, kuid lõbus on kindlasti. Nähtavasti on Mosseklubi populaarsus hüppeliselt kasvanud!
Kunagi oli mul heleroheline 2140...
Ka OT küsimus,et milline on siis mosseklubi külastatavuse statistika?
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981
- wax
- Site Admin
- Telefon: 53414666
- Kontakt:
Püüan lähiajal, kui kuidagi vaba aega leian, foorumi tarkvara uuendada, siis peaks see ära kaduma.stern100 kirjutas:iga kord kui foorumile tulen ütleb mu antiviirus et see on unsafe, 30 computer threats. Kas probleem minus või foorumis? Praegu ma ei tee sellest välja
Kahtlustan Planeti kala. Statistikas küll mingit hüppelist trafficu kasvu ei kajastu.easyrider kirjutas:Minu juhtum pole just otse probleem, kuid lõbus on kindlasti. Nähtavasti on Mosseklubi populaarsus hüppeliselt kasvanud!
MAZ kirjutas:Ka OT küsimus,et milline on siis mosseklubi külastatavuse statistika?