Moskvich 407 2.3 R6 ,1957,Mossekene
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: Moskvich 407 2.3 R6 ,1957,Mossekene
Tuleb uksed ette võtta.
Hetkel on autoga tehtud niipalju,et 2 ust on korras ei ole lokse ja lähevad vaikselt sõrmega lükates ka kinni,muidu käis kapott ainult esimesse astmesse lukku,nüüd käib ilusti nii nagu peab,ustele vaja panna tihendid ja 2 ust vaja korda teha.
Võtsin nüüd välimuse ette,kuna autol on palju lömme jne,pahteldamist ja lihvimist on kõvasti:)
Telefoniga tehtud pilt:
Telefoniga tehtud pilt:
Neid tiivaääri võiks küll ümber teha, kohe üldse ei sobi miskit universaalsed poolkuud.
Pukseerimishaagise e Konna rent
Aga äkki annad/annate mõtteid milliseks neid teha?Jossu kirjutas:Neid tiivaääri võiks küll ümber teha, kohe üldse ei sobi miskit universaalsed poolkuud.
Selle pemmi armatuuri võiksid ka kõik välja rookida. Oleks stiilipuhtam.
tagant kaota see kole tulelahendus ja topeltstange ära, kõige ilusam oleks antudjuhul cleanlook stangede asemel. nende jõulupuu tulede asemele pane originaalid, neid küllalt saadaval veel siis, või kui just sellelele pole siis 408 omad üsna sarnased ja samas stiilis
Pukseerimishaagise e Konna rent
See oli mul plaanis küll,et orginaal pannaList_man kirjutas:Selle pemmi armatuuri võiksid ka kõik välja rookida. Oleks stiilipuhtam.