stern100 kirjutas:Kas sa niristasid käimari õli sisse samast mõõtmise august või? Enda mossel küll seal niipalju ruumi et 1.5l pudeli seest saab julgelt õli otse käimarisse valada.
tal see vanema tüübi kast kus kõike saab sooritada salongist
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
stern100 kirjutas:Kas sa niristasid käimari õli sisse samast mõõtmise august või? Enda mossel küll seal niipalju ruumi et 1.5l pudeli seest saab julgelt õli otse käimarisse valada.
tal see vanema tüübi kast kus kõike saab sooritada salongist
Sellest ma sain aru, kuid selle mõõteava kõrval on ju veel eraldi punn, mille keerad õli valamiseks eest ära...On teine väheke suurem et seda õli nii vaevaliselt sinna sisse niristama ei peaks.
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
wax, su auto teeb mu kadedaks.. Mul mingi nõrkus vist azlk 412 vastu. Väga kena masin igatahes. Kas sul on selle avtoexpordi ralli kleepsumaterjal alles veel? Oleks huvitatud.
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
viirusboy kirjutas:wax, su auto teeb mu kadedaks.. Mul mingi nõrkus vist azlk 412 vastu. Väga kena masin igatahes. Kas sul on selle avtoexpordi ralli kleepsumaterjal alles veel? Oleks huvitatud.
Ma mingi aeg otsisin arvutitest-plaatidelt seda kleepsufaili, aga ei suutnud leida
Vahepeal olen alla visanud uue tagumise püti, ning installinud kapotiklambrid. Lähipäevadel laon oma karburaatorivaru ritta ning proovin-testin, milline neist kõige tublimalt mootori pöördesse ajab.