2012 veel üks üritus?
- wax
- Site Admin
- Telefon: 53414666
- Kontakt:
Re: 2012 veel üks üritus?
Kaks nädalat on möödas, ühe häälega võitis soov mossedega rada sõita. Kuna see eeldab suuremat korraldamist ja orgunni kui kardisõit, soovib ehk keegi asja oma kaela võtta? Peale Rapla pole vist kusagile mujale autodega mõistliku raha eest peale minna?
Sel juhul jääb minul ilmselt üritus vahele, kuna endal ei ole enam ühtegi üv-ga mosset käepärast. Kardiga sõitma oleks saanud kellegi mossele peale hüpata aga võõra autoga ringrajale ronima ei hakka ja vaevale et keegi annakski
- wax
- Site Admin
- Kontakt:
Ka mul lõppes juunikuuga üv, kuid eks tuleb uus teha Nostalgiapäevad, Uunikute Tähesõit ja veel mõned üritused veel sel sügisel graafikus.Martpoiss kirjutas:kuna endal ei ole enam ühtegi üv-ga mosset käepärast.
Ehk ei hakkagi oma klubiüritust sel aastal punnitama, kuna tundub et huvi on suht kesine, ning soovid erinevad. Saaks hoopis mossedega 7.-9.septembril Haapsalus Nostalgiapäevadel kokku, kes viitsib ennast kohale vedada
AZLK 412IE '74 - AZLK 434IE '75 - M402 '57 ja mõned kastikad ning 40-ed ka.
https://www.facebook.com/WaxGarage
wax kirjutas:Ka mul lõppes juunikuuga üv, kuid eks tuleb uus teha Nostalgiapäevad, Uunikute Tähesõit ja veel mõned üritused veel sel sügisel graafikus.Martpoiss kirjutas:kuna endal ei ole enam ühtegi üv-ga mosset käepärast.
Ehk ei hakkagi oma klubiüritust sel aastal punnitama, kuna tundub et huvi on suht kesine, ning soovid erinevad. Saaks hoopis mossedega 7.-9.septembril Haapsalus Nostalgiapäevadel kokku, kes viitsib ennast kohale vedada
Ise olen nostalgiapäevadel kahe mossega platsis
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Praegu mul Mosu suts tahab nokkimist aga kui selleks ajaks korda saab siis vajun Nostalgiapäevadele kohale
AZLK 2140 ´85a.
Vigursõit 2012,2013,2014,2015,2018 VIIMANE koht!
Vigursõit 2012,2013,2014,2015,2018 VIIMANE koht!
mina olen ka perega kohal. oli soov kl samal ajal toimuval koolitusel, kuid paraku sinna raha enam ei jagu.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
- wax
- Site Admin
- Kontakt:
Lihtsalt infoks, kui keegi veel on huvitatud rajal sõitmisest. Eelmisel nädalal sassiga rääkides tuli välja, et millalgi oktoobris korraldab Ladaklubi Raplas rajapäeva, ning seal saab ka mossega rajale, kes soovib.
AZLK 412IE '74 - AZLK 434IE '75 - M402 '57 ja mõned kastikad ning 40-ed ka.
Arutaks ära, mis nostalgiapäevadel mosseklubi liikmed teevad. Kas võtame ette mingi tripi kuhugi vaatamisväärsuste juurde või teeme omaette kruiisi linnavahel? Või mis üldse saab?
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
no mina ühinen laupäeval killavooriga ja võibolla pärast pakkun auto kapotilt sooviatele abikaasa meisterdatud lihtsat kooki (mitte torti), muidugi oleks hea kui klubilised saaksid ühiselt killavooris veereda.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Rapla rada on vastupäeva sõites Mosse mootori surm. Ühel korral olen seal Mossega sedapidi sõitnud ja siis tuli kolin sisse. Peaks ütlema, et mina polnud ainuke. Põhjus on viimane pikk kiire vasak, kus õlivõttur jääb kuivale. Vajakat (vist oli ta) ei päästnud isegi mingi õlilisand, mis pidi kuival mootoril liikuda laskma. Kui hullu ei pane, siis vist pole häda, kuigi stock kallutab meeletult isegi väikeste kiiruste juures.