Remondirööm IZ 412 '85 Sten
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: Remondirööm IZ 412 '85 Sten
Ahjaa see oligi see moskvitsh, mis mulle silma jäi kui toitlustusasutusse läksin, ja see uksekõrval seisis ja mõtlesin mis pagana bensuleke siin on
Mingi aeg seda mosset nähtud Tähe tänaval füüsika maja ees ja vist Ravilas füüsika instituudi ees ka, vist... väga norm. pill näeb välja!
Ühe õhtuse Kuressaare kruiisi ajal oli jah bensuläbu kõvasti üle normi.
Ravila tänaval see Mosse seisnud pole, aga Tähe tänaval füüsikamaja ees küll päris tihti.
Neljapäeval lähen Saaremaale Mossega ja sinna jääbki. Ilmad juba liiga külmad, et igapäevaselt lühikesi linnasõite teha. Usun, et tulen siis neljapäev või reede Kuressaarde ka Mossega. Sass tahtis ka kokku saada.
Eile käisin estakaadil, et põhja all väike kontroll teha ja käigukasti käpp kinni panna. Tiba õline jah.
Ravila tänaval see Mosse seisnud pole, aga Tähe tänaval füüsikamaja ees küll päris tihti.
Neljapäeval lähen Saaremaale Mossega ja sinna jääbki. Ilmad juba liiga külmad, et igapäevaselt lühikesi linnasõite teha. Usun, et tulen siis neljapäev või reede Kuressaarde ka Mossega. Sass tahtis ka kokku saada.
Eile käisin estakaadil, et põhja all väike kontroll teha ja käigukasti käpp kinni panna. Tiba õline jah.
Füüsika majaees nähtud seda tihedalt, väga prill masin. Edu sõitmisel
Talvläbi?
Talvläbi?
Pukseerimishaagise e Konna rent
See nädalavahetus vist ei jöua mossedega kokku saada. Aga oktoobri jooksul jöuab ühe söidu teha millalgi kindlasti. Novembris läheb mul ka mosse peitu.Sten kirjutas:Usun, et tulen siis neljapäev või reede Kuressaarde ka Mossega. Sass tahtis ka kokku saada.
Kaugelt prill jah. "Talvläbi?" mida?Jossu kirjutas:Füüsika majaees nähtud seda tihedalt, väga prill masin. Edu sõitmisel
Talvläbi?
Sass, ma umbes korra kuus käin Tartust kodus ja kindlustus saab ka 8. oktoober läbi, et läheb raskeks, aga eks ole näha.
kui nyyd t2hte n2rida siis see on kanal mitte estakaad
Täna sai käidud Mossematka garaaziga tutvumas. Väga meeldiv jutuajamine oli.
Sander, ma pean seda ikkagi estakaadiks.
Ahjaa, autoorienteerumisel laulsime ka natuke: http://www.youtube.com/watch?v=l7_JQaNW7EI
Sander, ma pean seda ikkagi estakaadiks.
Ahjaa, autoorienteerumisel laulsime ka natuke: http://www.youtube.com/watch?v=l7_JQaNW7EI
esimesel pildil on kanal teisel estakaad