ИЖ 412 ИЭ, 1981, mario
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: IZ 412 IE, 1981, risto626
ja mosse liigub taas töösilinder vahetatud, pidurid õhutatud ning proovisõitki tehtud.
Paar pilti ka, muidu arvatakse, et mosse on garaazi tolmama ununenud
Paar pilti ka, muidu arvatakse, et mosse on garaazi tolmama ununenud
aii,,, mul samane mosse, oli vist 79 aasta....
80 tuhhi läbisõitnud... ja sõidukorras, suvel näeme;):P
80 tuhhi läbisõitnud... ja sõidukorras, suvel näeme;):P
Pukseerimishaagise e Konna rent
ma väga loodan
igatahes Punane Tibimagnet ( ) on bäkk in bisnis . kindlustus kehtib alates tänasest ning esimene õhtune chillgi tehtud
igatahes Punane Tibimagnet ( ) on bäkk in bisnis . kindlustus kehtib alates tänasest ning esimene õhtune chillgi tehtud
Eile- täna tegelesin salongipuhastusega
hakkavad pihta suvise suursõidu ettevalmistustööd. üleeile õhtupoolik sai auto üle käidud Turtle Wax Color Restorer värvitaastajaga. Ütleme nii, et asi läks tunduvalt paremaks.
Väga kena auto sul!
Täitsa viisakas näeb ta välja sul.
Mnjaa...
Tundub, et ma vist pean ka seda kilpkonnavahast värvitaastajat oma "sinisele" ostma, sest et kuigi auto pole peale viimast poleerimist pikalt päikese käes olnud, siiski on tal alumine ring uuesti tuhmiks muutunud.
Mnjaa...
Tundub, et ma vist pean ka seda kilpkonnavahast värvitaastajat oma "sinisele" ostma, sest et kuigi auto pole peale viimast poleerimist pikalt päikese käes olnud, siiski on tal alumine ring uuesti tuhmiks muutunud.
Kas pagassi luuk pole mitte uuema 412-ne oma?
1981.a masinatel ongi sellised pagassi luugid juba tehasest tulles!prix kirjutas:Kas pagassi luuk pole mitte uuema 412-ne oma?
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981
faceliftMAZ kirjutas:1981.a masinatel ongi sellised pagassi luugid juba tehasest tulles!prix kirjutas:Kas pagassi luuk pole mitte uuema 412-ne oma?
ning tänud heade sõnade eest. piltide peal on ikka ilusam kui tegelikult, eks neid iluvigu ikka esineb