Soovitan võibolla Paide Kultuurikeskuse parklat. Suhteliselt parim ja suurim koht Paides, kus koguneda.

Jah see on üks variantidest, kuigi laupäevahommikuti on enamus kesklinna parklaid täisrs_ kirjutas:Koguneme kell 9.30-10 Paides. Täpne kogunemiskoht selgub mai esimestel nädalatel.
Soovitan võibolla Paide Kultuurikeskuse parklat. Suhteliselt parim ja suurim koht Paides, kus koguneda.
No ma ei tea kustkohast sa neid leiad aga minu omad on alati naelaotsas.Sid kirjutas:Panen oma nime kah kirja, loodan selleks ajaks oma 408-l pidurid üles leida.
Auto pole tõesti prillikivi ja väljahõigatud hinna puhul poleks see ka mingi üllatus.marek kirjutas:Vaadates esitiibade, põlle ja ühe tagaukse seisukorda siis ei teeks kindlasti paha ka pildid põhjast/poolraamidest ning juba nähaolevatest roosteaukudest. Lisaks võiks olla ka realistlik kirjeldus et näiteks kroomosad on rooostes ning armatuurlaud on uuema vastu vahetatud. Kui aus olla siis senise kirjelduse põhjal olid ootused ja lootused natuke kõrgemad kui piltidel nähaolev (ühtki viga polnud ju välja toodud). Kohapeal selliseid (suuri) asju avastades võib nii mõnigi ostja meelt muuta ning pärast võib ebameeldivat tagasisidet kirjelduse puudumise kohta lugeda kuna aeg, sõit ja ootused tühja läinud.
Ei vingu niisama kiusust ja kadedusest (viimast vb. natukene), vaid olen läbi ajaloo käinud mitmeid kordi selliseid masinaid vaatamas mis jutu ja kirjelduse põhjal on tip-top korras aga kohale jõudes ei ole kere ja muid osi enam ollagi või on nii halvasti remonttöid teostatud et päästa pole ka enam midagi.
Võibolla antud masin kui need õnnetud tiivad, uksed, kroom, esipõll ja armatuurlaud välja jätta on nagu prillikivi ja muud tegemist ei vaja, aga see võiks ka kirjas olla