MZMA 401 1955 TiitS
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: MZMA 401 1955 TiitS
kumba stanget sul vaja oleks, ma võin uurida
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Vaja oleks vist tagumist. Kas on esimesel ja tagumisel muidu mingeid suuremaid erinevusi ka?
Kuna esisild sai šarniiride vahetamiseks suht lahti võetud, siis otsustasin ka vedrudelt ühe keeru maha lõigata. Veidi vist sai madalamaks, aga silmaga väga erinevust ei näe, oleks pidanud rohkem võtma
Ja nagu näha pole see seebikarbist fotoaparaat ikka veel seda punast värvi omaks võtnud. Tegin oma antiiktelefoniga ühe pildi, kus siis enam-vähem õige toon näha :
Ja nagu näha pole see seebikarbist fotoaparaat ikka veel seda punast värvi omaks võtnud. Tegin oma antiiktelefoniga ühe pildi, kus siis enam-vähem õige toon näha :
Mis sellel roosal Mossel nii väga viga siis on... täitsa ilus ju
Kui Opel katki läheb, on Mossel veel 3 minutit jäänud.
Ei see roosa värv ei meeldi mulle üldse
Väga ilus töö on tehtud! Kui nüüd saaks masina vähe madalamaks ja kroomveljed alla siis oleks väga OK! Aga jõudu!
Iž 2715
Kui sul on pukseerimiseks kolmnurka vaja siis küsi julgelt!
Kui sul on pukseerimiseks kolmnurka vaja siis küsi julgelt!
Ma siiralt loodan,et sa mõtlesid kroom velgede all mosse enda velgi mis on ära kroomitud!(midagi sellist: http://www.hudsonperformance.com/docume ... 2_ford.jpg )Wennad kirjutas:Väga ilus töö on tehtud! Kui nüüd saaks masina vähe madalamaks ja kroomveljed alla siis oleks väga OK! Aga jõudu!
Mitte mingeid neegri/foose/coddington'i sitta või veel hullem! Mangels kroom velgi. Kuna need sobiks nagu sea selga sadul.Aitäh tähelepanu eest!
Gardaan,keneraator,garba,tüüs,garter........
Aga miks siis mangelsid ei sobi , minu arust täitsa kenasti sobiksid ju. Nagu sellel:
Näedsa olin juba selle jubeduse suutnud enda peast minema pühkida.Otsisin nüüd enda autolehe aastaraamatu 2004/2005 välja ja lugesin selle arktikli uuesti läbi.See masin peaks tegelikult olemagi Opel Olympia.400 pole kunagi olnud 2 ukseline ja Kim-10 see ka ei ole.Päris lahe,et omanik ise ka ei tea mille kuradiga tema liikleb.Mis "edevasse" värvi puutub siis on see ikka kole toon küll ja "edevad" veljed,no need kõlbaksid minuarust ainult treilerile alla panna.Hot Rod ja Mangels veljed ei käi nüüd küll kuidagi kokku.
Gardaan,keneraator,garba,tüüs,garter........
Jah, Olympia see on. Olympial on see kapotiosa teistmoodi, kui mossel. Aga noh, eks need veljed ole maitse asi . Enda omale paneksin sellised alla küll