AZLK 2140 1980 HendrikR
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: AZLK 2140 1980 HendrikR
mu auto läheb suvisel ajal iga seadega ilma tooreta käima ja töötab ilusti... soojast peast samamoodi...
- mossejumal
No minul ka,aga niiske ilmagasuht tahab pikemalt sest mul vene küünladSanderV kirjutas:mu auto läheb suvisel ajal iga seadega ilma tooreta käima ja töötab ilusti... soojast peast samamoodi...
aga nahui nada kasutada vene küünlaid kui on paremaid
- partnermosse
- Telefon: 58550555
Ilmselt tuleks reguleerida külmkäivituse mehhanismi. Toore peale tõmbamisel, peab auto käivitumisel ülemine siiber olema avatud asendis umbes 0,9 mm seinast mõõdetuna ja alumine siiber peab külmkäivitusel olema avatud umbes 5,5 mm. Võimalik, et need mõõdud on olematud ja siis külmkäivitusel annabki liiast kütust peale, et bensiini hais üleval.HendrikR kirjutas:Ilma tooreta ei läinud esimesel katsel.Kolmandal katsel sain käima.Mõnus vaikne mootoriheli,summutist otseselt tossu ei tule.Käivitades levib tugev bensiinihais.mossejumal kirjutas:Miks ta sul külmast peast kehvasti käima läks?
Ei tõmmanud toorest ?
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik
2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht
No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks
2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht
No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks
- mossejumal
Mossele just sobivadki vene küünlad.Kõik toimivad mis mossele sobivadSanderV kirjutas:aga nahui nada kasutada vene küünlaid kui on paremaid
Ostes oli peal NGK-d.Käivitamist võis mõjutada see,et viimati käivitati nädal aega tagasimossejumal kirjutas:No minul ka,aga niiske ilmagasuht tahab pikemalt sest mul vene küünladSanderV kirjutas:mu auto läheb suvisel ajal iga seadega ilma tooreta käima ja töötab ilusti... soojast peast samamoodi...
Igas korralikus peres peab olema vähemalt üks Moskvitš
Elus on 3 asja,mille nimel elada:seks,raha,Moskvich!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Keera korralikud küünlad peale mootori hääl muutub kohe mahedamaksmossejumal kirjutas:Mossele just sobivadki vene küünlad.Kõik toimivad mis mossele sobivadSanderV kirjutas:aga nahui nada kasutada vene küünlaid kui on paremaid
Audide lainel
Täna sai mosse pestud ja vahatatud.Nüüdsest taga jälle number.Põikpäisest kruvist sain jagu ja nüüd uhkeldab taga euronumber.Esimene prooviring ka tehtud.
Kunagi ammu oli idee panna alla laiad plekkveljed ja kroomkilp keskele.Terve veljega teha veel nii,nagu siin velje randiga tehtud:
Natuke pilte ka:
Uus numbrialus küljes
Uus numbrialus küljes