4 x IZ 412(Ka Sportralli) IZ 2715, MZMA 426 stern100
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: IZ 412 IE ; AZLK 2140 1975a. stern100
pensutase liiga madal, mis muud.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
bensiini oli oma 15 liitrit sees Täna tegin paagisõela puhtaks ja puhusin torud läbi, ei tea, 100 m proovisin sõita ka, liikus ilusti, ei tea milles probleem oli.
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
torustikus oli liiga palju paska mis ei võimaldanud pumbal piisavalt palju penssu üle pumbata mile tagajärjel tekkis karpas pesutase langus.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
vahepeal ei ole midagi erilist toimunud, izi bensiiniprobleem sai kõrvaldatud-torus oli isoleeritükk ees
Siis sai azlk-le eestpoolt teine küünal valevinti sisse keeratud,välja enam ei tule aga auto töötab veel.
Täna 2140-nega sõites avastasin, et ühtlase gaasiga turtsub ja jätab vahele, põhjagaasiga asi paranes, peab vist jälle karburaatorit puhastama
Siis sai azlk-le eestpoolt teine küünal valevinti sisse keeratud,välja enam ei tule aga auto töötab veel.
Täna 2140-nega sõites avastasin, et ühtlase gaasiga turtsub ja jätab vahele, põhjagaasiga asi paranes, peab vist jälle karburaatorit puhastama
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kruti lahti see keskkonsooli paneel, mille küljes on sigaretisüütaja ja tuhatoos (tuleb lahti väga lihtsalt - külgede pealt 2 polti)ning vaata salongiventilaatori korpust - seal on kah tootmisaasta kirjas.stern100 kirjutas:mis küljest pilti teile veel tegema pean et saaksite paremini selgusele auto aastanumbrist??
Kui ma ei eksi, jäi see meelde M 2138 hilisemast kataloogist. On olemas ka varasem, paks mitmekeelne kataloog 2138-st.MAZ kirjutas:Mul on foorumikaaslasele Karu2 ainult üks oluline küsimus! Nimelt kust raamatust sa seda välja lugesid tsieerin: Tagumisel uksepostil asetseva seisutule paigadus lõppes juba õige varakult - aprillis 1978!
Ma arvan,et ilmselt oleme vist sama kirjandust äkki lugenud?
Nüüd sai siis azlk remont ette võetud, kiskusin ära kõik, mis vaja parandada ja ära värvida nina poolelt, kerele on vaja kõvasti keevitustööd teha. Kui asi edeneb siis panen uued pildid.
Hetke seis:
Roosteaugud punasega tähistatud, vana auto ka ju
Hetke seis:
Roosteaugud punasega tähistatud, vana auto ka ju
Sel juhul oleme kindlasti sama asja lugenud, pole kahtlustkiKaru2 kirjutas:Kui ma ei eksi, jäi see meelde M 2138 hilisemast kataloogist. On olemas ka varasem, paks mitmekeelne kataloog 2138-st.MAZ kirjutas:Mul on foorumikaaslasele Karu2 ainult üks oluline küsimus! Nimelt kust raamatust sa seda välja lugesid tsieerin: Tagumisel uksepostil asetseva seisutule paigadus lõppes juba õige varakult - aprillis 1978!
Ma arvan,et ilmselt oleme vist sama kirjandust äkki lugenud?
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981
Nüüd sai siis ette võetud ka iši nats värvida, praegu alles osa värvi peal.
iluvõre ikka metallikuga
Stange saab ka kohe uue värvi
iluvõre ikka metallikuga
Stange saab ka kohe uue värvi
See sinine 412 on väga kahtlaselt tuttav..ega juhuslikult noarootsist toodu pole?