Jõudu kaasmaalased. Kes mossekruiisil oli, mäletab kindlasti, kuidas mingi tibi mu mossel stange kõveraks sõitis oma bemmiga. See asi on nüüd ühelpool. Kindlustus maksis autoraha ja auto jäi ka mulle. võtsid ainult ülevaatuse ära. Aga see oleks ka see kuu lõppend, niiet savi.
Vahepeal kukkusin vist kuskilt või ma ei tea mis juhtus, aga ostsin omale järgmise mosse. Ma lihtsalt pidin selle ostma, sest kahju oleks olnud sellist korralikku isendit vanaruada saata. Et siis..
..Saage tuttavaks: Tõupuhas
AZLK 2140 aastast
1986.
Pärineb haapsalust. Jutu järgi olla garaasiauto olnud. Viimased 2 aastat õues seisnud. Kohapeal oli vaja bensupumpa niisutada ja topkaga meelitada ja käivitus ilusti, töötab vaikselt. Koju sõites põhjagaasiga üle 80 ei saanud ja autol puudusid pidurid. Ilmselt õhk sees, sest lõpuks õrnalt hakkasid toimima.
Edasised plaanid: Esmalt kerge survekas, korralik sise ja välispesu, väljast kerge poleer. Näeb ära, mis masin sealt sitakihi alt välja koorub. Siis pidurid, gaasihoovastik üle vaadata ja võib ülevaatust proovida. Hiljem kerged iluravid seest ja väljast.
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.