Tartu minikokkutulek
Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Re: Tartu minikokkutulek
Saab ikka. Mul ühed vanad väsinud lõikamata vedrud on, võtan kaasa.
If you know how many brothers you have, there is not enough.
puhvrit pole vaja, ostsin slle juba ammu poest ära... pohh lugesin sellest välja et viimased 2 korda peeter pole siin midagi öelnud aga kohal on ikka olnud, niiet ei usu et väga aeg teda kotiks
ai kurat ul jääb tulemata, mul tuli meelde et mul kool 18st tna
kui keegi veel seda loeb, oleks väga tore kui võtaks ühe kojamehe kaasa. avastasin täna ,et mul üks hari täiesti ribadeks.
Väikevennaga jääme veidi hiljaks, jõuame poole seitsme paiku...
Pukseerimishaagise e Konna rent
Mul jääb ka tulemata. Muud kohustused.
Iz 412 1980.a, Audi 100 Avant Q 1990.a, Honda Accord Tourer 2009.a, Audi 100 Avant 1987.a, Audi 100 Avant Q 1991.a, Audi 80 2.8 v6 1993.a,
toimus siis ka midagi?
Väikevenna ja Peetriga olime, siis kolisime minu garage äärde ja saime ka kolm mosset pildile ning poisid said sõitu vähe kiirema mossega.
Kuna ilm oli ülimalt sitt, siis pole ka paremaid pilte loota...
ma käisin veel 20:00 lõunaka juures aga ei olnud seal enam kedagi