ÕHTUST!
Täna siis oli see päev,kui jälle suurest hajameelsusest unustasin pidurid koju naela otsa.

Õnneks ei läinud vajagi. Sain ülevaatusest läbi nigu naksti. Uksevahelt piiludes olid erinevused 12 ja 17 prossa. Rohkem ei näinud,sest kael jäi kangeks prao vahelt piiludes. Nimelt oli ülevaatuspunktis uks ette pandud ja silt- Ainult personalile. Seega täitsa salastatud asi. Pole vaja teada mis seal ukse taga tehakse.

Ilmselt on see uus karm nõue....
Kahjud olid minimaalsed. Pidin vahetama tagavedrude kiigepoolsed kummipuksid. Kiiged ise olid ka õite roostes ja ka juba lapikuks kulunud. Praavitasin neid pisut viiliga siledamaks,panin tavotti ka vahele ja tõmbasin kokku. Ilmselt tuleks laatadel hakata uusi kiigesid ja polte otsima,sest aeg teeb oma töö. No teeksin ise ka uued valmis,sest kunagi sai sõbra vanaaegsele veoautole ka uued poldid tehtud,kõik isegi rihveldatud ja karastatud. Just nii nagu originull. Õnneks on see nii levinud asi,et ei tasu vist isegi ennast liigutama hakata,kui uusi ei leia siis peaks neid poolepiduseid ikka leiduma millega järgmised aastad edasi purjetada.
Porilapaka panin ka uuesti külge. Pool aastat sai ka ilma lastud,peale minu ilmselt ei märganud keegi selle puudumist.
Lasin ka suuremate roostelarakate peale 50 grammi värvi. Teadupärast roostet ei tohi olla aga kummitavaid mügarikke ei keelata. Maitse asi siis.
Lasin veel hommikul lapiga üle armatuuri ja ega ma suurt vaeva ei pidanud nägema.
Hirmsasti tahaks veel kulutada mõni kehvem hommikupoolik selle peale,et katsetada ära sellised pihustiotsad:
http://www.tooriistamarket.ee/et/pihusti-bdn12sd6236
Mingi aeg tagasi paar tükki soetasin prooviks. Esialgu mulle täiesti tundmatu firma... ei või veel midagi halba kosta,sest kui ei ole proovinud,ei tohi ka laita. Ilmselt võtan paar vanat pihustit,kaabin puhtaks ja stendin ära. Need mis peal töötavad ka kenasti,kuigi jaheda mootoriga on kuulda pisut vahelejätmist.... peaks siis ikkagi uuesti üle kontrollima ja järsku leian paharäti üles.
T.