Arutlus: Suvepäevad 2010
Re: Arutlus: Suvepäevad 2010
Ühine supisöömine oleks igati OK. Joogid ja grillvorstid-lihad võiks aga igaüks vastavalt oma eelistustele-maitsele ise kaasa võtta... 

Moskvich 2140 SL 1985.a., IZ-412 IE 1985.a.
- stupiduser
Sry, et loll olen, aga ma pole aru saanud kus ja millal see üritus täpselt toimub.
Olen selle poolt, et igaüks vötab ise sööki-jooki kaasa. Samas mingi ühine söömine vöiks ka kuskil olla (mingi söögikoht, mis tee peale jääb).
Toimumisaega sooviks minagi teada. Ilmselt saab see olema kuskil Juuli kuus? Vöi isegi Juuni löpus?
Toimumisaega sooviks minagi teada. Ilmselt saab see olema kuskil Juuli kuus? Vöi isegi Juuni löpus?
niipalju saan praegu öelda, et arvestage juuli kuuga.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
9.-10. juuli on Õlletoober Saaremaal, nii et ära sinna auku arvesta. 

Üks ühine supisöömine peaks ikka olema , muu söögi ja joogi võtaks ikka ise kaasa
Mina pooldaks ka ühis söömist.
Rivilõpus Volgaga võib kulgeda?Võin isegi 402 esivõre selleks sündmuseks ette panna!
Oma moonakott oleks hea aga üks ühis õgimine võiks küll olla.

Gardaan,keneraator,garba,tüüs,garter........
Kui sellise volgaga tuled, siis võidVarblane kirjutas:Rivilõpus Volgaga võib kulgeda?Võin isegi 402 esivõre selleks sündmuseks ette panna!Oma moonakott oleks hea aga üks ühis õgimine võiks küll olla.

Vahetusfond:
http://varstu.planet.ee/mosse/vahetus/index.html
Siin lehel olevad osad on pakkuda vahetuskaubaks, võib pakkuda Moskvitsh 427, AZLK 412, GAZ 51 kui ka traktorite juppe.
http://varstu.planet.ee/mosse/vahetus/index.html
Siin lehel olevad osad on pakkuda vahetuskaubaks, võib pakkuda Moskvitsh 427, AZLK 412, GAZ 51 kui ka traktorite juppe.
Gaz 21 on küll aga mitte esimene seeria.
Nii rikas ma pole, et esimest või teist seeriat oman. 

Gardaan,keneraator,garba,tüüs,garter........