Tervist! Ilmad on nagu on, tegeleda pole olnud väga võimalik hetkel.
Aga.. nagu eelnevalt mainisin siis auto ei jää hetkel sellise välimusega nagu ta eelnevalt olnud on, küll aga teen Mossut nii, et oleks võimalik igakell viia tagasi orginaali. Tegelikult plaan on lihtne, tahan väljendada seda "Avtoexoprt" stiili, ehk siis kapott ja pagasniku luuk on hetkel mustaks tõmmatud, ette saan ilmselt kollase klaasiga nõukaaegsed lisatuled, katuseraami otsin veel ning mõnda kereplekki ning juurde ka see legendaarne kleepsutuuning.
Kuna juhiiste on väga ära vajunud ja selg toetub põhimõtteliselt vastu rauda, siis asenduvad hetkel esimesed istmed Lada 2107 istmetega mis mul ka olemas.
Täna sai kundepoolne esitiib lõpuks ära toodud millest ka eespool juttu, nüüd mul korralikud esitiivad olemas, tagatiivad saan ka sealt samast uued ning siis on ainsateks murelasteks veel kundepoolsed uksed, tagapõll, esipõll, juhipoolne küljekarp ning põhi.
Olgu õeldud, et teen seda Moskvichi olematu rahakoti sisuga ning kooli kõrvalt, aga üritan teda lishalt natukene tugevamaks kõpitseda ja roostepoisi levikut vähendada, et mul oleks tulevikus töö kõrvalt kohta kuhu külge üldse edaspidi midagi keevitada ja teha.