MZMA Moskvich 401 1953 a 401 "Piilu"
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: MZMA Moskvich 401 1953 a 401
Mina enda omaga käisin ülevaatusel, siis oli kohe probleemiks tagumine koobas, kust rehv väljas maks 1 cm. Naukene autot loksutades läks sild paremini vedrudest auto keskele (kiikedel väike loks sees) ja lasti läbi. Siit saad aimu, milline nina on, kui sellele on pandud +5cm vahele mõlemale tiivale. (eestvaade) . Kui panin õiged veljed alla, siis oleks võinud olla tiib umbes 2cm kitsam, kuid panen vahele flantsi, sest rattaid ei saa põhja keerata, velg käib vastu stabika kinnitust, mis on õõtsa küljes. Servast vaade. Ehk said mingi ettekujutuse.
võrdluseks panin külge originaalmõõdus tiivad:
Keevitustööd Rakveres. Tel.56933617
Kõigest paar päeva saanud vahepeal aega, et autot teha
Vahelduseks mõni pilt ka
Musta krundi lasen vigade nägemiseks peale
Musta krundi lasen vigade nägemiseks peale
Re: MZMA Moskvich 401 1953 a 401 "Piilu"
maitse üle ei vaielda aga minu arvates see stange jääb seal taga ikka eriti kole
Nõustun täielikult Sanderiga... esimene mõte oli: "Mis monstrum see on?"
Samuti loodan, et sa neid õudukaid suunatulesi esitiivale ei pane. Ülejäänud aga 5+... jätka samas vaimus
Samuti loodan, et sa neid õudukaid suunatulesi esitiivale ei pane. Ülejäänud aga 5+... jätka samas vaimus
Päävä mõtõh: "Ku üts uss kinni lätt, tulõ tõõnõ koskil vallalõ."
Tiiä külh, mul oll ka kunagi Moskvits...
Tiiä külh, mul oll ka kunagi Moskvits...
no minule selline pamper isegi meeldib. jätab mõnusama ilme kui originaal tetail
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Tõesti on ta natuke robustne, aga esialgu kõlbab küll,pealegi on hea istuda seal peal kala püüdes
Kas see tagumine stange on VAZ 2103 oma?
Minu arust pole säärasel lahendusel häda midagi, ameerikas müüdi lausa sellist pikendust ja tagavara ratta kattet, kui luks varianti autole.
Minu arust pole säärasel lahendusel häda midagi, ameerikas müüdi lausa sellist pikendust ja tagavara ratta kattet, kui luks varianti autole.
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981