Tänane Virumaa Teataja

selline asi on kahetsusväärne juhtum, mina mäletan minevikust ainult korra sellist asja ning see juhtus lõuna-eestis tuuritades.fokser kirjutas:Suured tänud kõigile, kes oma pilte jagavad! Endal juhtus hommikul väike äpardus, fotokas sai küll kaasa, kuid selle aku jäi laadiasse
Muide, nii naljakas on lugeda meie kuldsest reeglist: "Kui viimane auto on käima läinud, siis hakkame liikuma!" Nii Põhjakeskuses, kui Sagadi mõisas olid kõik autod läinud, kui mina enda auto juurde jõudsin, rääkimata veel käima panekust. Siis pidin "pedaalitallajat" mängima, et kolonnile järgi jõuda!
Teistes kohtades ei julgenud auto juurest lahkuda... "Muidu jäetakse uuesti maha!"
jutt oli mossedest mitte BMoskWitsidestfokser kirjutas:Suured tänud kõigile, kes oma pilte jagavad! Endal juhtus hommikul väike äpardus, fotokas sai küll kaasa, kuid selle aku jäi laadiasse
Muide, nii naljakas on lugeda meie kuldsest reeglist: "Kui viimane auto on käima läinud, siis hakkame liikuma!" Nii Põhjakeskuses, kui Sagadi mõisas olid kõik autod läinud, kui mina enda auto juurde jõudsin, rääkimata veel käima panekust. Siis pidin "pedaalitallajat" mängima, et kolonnile järgi jõuda!
Teistes kohtades ei julgenud auto juurest lahkuda... "Muidu jäetakse uuesti maha!"