AZLK 412 IEP /1973/ - k.G.B. -
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
AZLK 412 IEP /1973/ - k.G.B. -
Seoses lugupeetava osa foorumirahva hirmsa huviga parempoolsete roolidega mossede vastu, tuleb siis siinkohal lagedale tulla k.G.B.-sse värskelt soetatud RHD-mossega.
Esimene(eelmine) omanik sai ostuloa läbi ministeeriumi ja auto maksis u. 4700.- rubla. Ilma aku, välimise peegli ja turvavöödetta. Täitsa soodukas!
Aga kuna , siis siit mõned kehvad pildid;
auto on ühe korra kunagi lohakalt ülevärvitud, proovitud jäljendada tehase tooni:
katusel on näha veel originaal värvi:
esitiivale alustasin survepesuriga lehma-disaini kujundamist(praegu on ju kõik maalähedane moes):
arvake ära mitu korda alguses vale ukse juurde marssisin :
salong on üldiselt räbal ja niiskuskahjustustega:
Kapotialust unepealt paadunud mossemehele näidates lööb aju poolkerad tagurpidi tööle korraks:
Vabandan, kui pildid jäid liiga suured(raali kõvaketas hävines mõni aeg tagasi ja sõber it-guru installis miski pärast mingi lonkava windoosa millel isegi ´paint´ puudu...).
Eks mõni päev teen veel pilte ja raporteerin auto "haihtunud" ja remonti vajavatest osadest.
Esimene(eelmine) omanik sai ostuloa läbi ministeeriumi ja auto maksis u. 4700.- rubla. Ilma aku, välimise peegli ja turvavöödetta. Täitsa soodukas!
Aga kuna , siis siit mõned kehvad pildid;
auto on ühe korra kunagi lohakalt ülevärvitud, proovitud jäljendada tehase tooni:
katusel on näha veel originaal värvi:
esitiivale alustasin survepesuriga lehma-disaini kujundamist(praegu on ju kõik maalähedane moes):
arvake ära mitu korda alguses vale ukse juurde marssisin :
salong on üldiselt räbal ja niiskuskahjustustega:
Kapotialust unepealt paadunud mossemehele näidates lööb aju poolkerad tagurpidi tööle korraks:
Vabandan, kui pildid jäid liiga suured(raali kõvaketas hävines mõni aeg tagasi ja sõber it-guru installis miski pärast mingi lonkava windoosa millel isegi ´paint´ puudu...).
Eks mõni päev teen veel pilte ja raporteerin auto "haihtunud" ja remonti vajavatest osadest.
Viimati muutis kOll, 22 Apr 2017 00:15, muudetud 2 korda kokku.
Respek Mah Authoritaaa!!! → http://www.facebook.com/RedStarKustomz
BTG Nordschleife 12:43
GT Nürburgring 3:42
Re: AZLK 412 IEP 1975 - k.G.B. -
Tartu lähedalt toodud? Palju õnne masina puhul
Vahetusfond:
http://varstu.planet.ee/mosse/vahetus/index.html
Siin lehel olevad osad on pakkuda vahetuskaubaks, võib pakkuda Moskvitsh 427, AZLK 412, GAZ 51 kui ka traktorite juppe.
http://varstu.planet.ee/mosse/vahetus/index.html
Siin lehel olevad osad on pakkuda vahetuskaubaks, võib pakkuda Moskvitsh 427, AZLK 412, GAZ 51 kui ka traktorite juppe.
Kuna auto omanik tunnistas salongi kehvapoolseks, siis ma oleksin suurima heameelega nõus niiskuskahjustusi saanud käepidemete, süüteluku ümber asuva liistu, armatuurlaua esiserva liistu ja selle sees oleva tuhatoosi uueks omanikuks hakkamakOll kirjutas:
salong on üldiselt räbal ja niiskuskahjustustega
ohh, tore näha, et mu vihjest ka kasu oli.
Kollile suured paid.
mis siis nüüd edasi? Läheb pulkadeks ja siis hoolikalt kokku või kavatsed nautida esialgu?
Koll, ega sa juhuslikult 2 Silla klubiga seotud ei ole??
Kollile suured paid.
mis siis nüüd edasi? Läheb pulkadeks ja siis hoolikalt kokku või kavatsed nautida esialgu?
Kui saladus pole, siis mis hinnaklassis kaubale saite?
Mulle rääkis omanik, et 6k on häbematult vähe ja tema tahaks suurt kala püüda
Samas tahtis ta enne talve autost lahti saada ja seega võis hind vast sügisel langeda t* alanemise taktis...
Samas tahtis ta enne talve autost lahti saada ja seega võis hind vast sügisel langeda t* alanemise taktis...
Just, see sama ongi. Tänud õnnitluste eest!Manks kirjutas:Tartu lähedalt toodud? Palju õnne masina puhul
Hehee, lkf M410, teil on suurepärane silm tuvastamaks veel enam-vähem säilinud salongidetaile.M410 kirjutas:Kuna auto omanik tunnistas salongi kehvapoolseks, siis ma oleksin suurima heameelega nõus niiskuskahjustusi saanud käepidemete, süüteluku ümber asuva liistu, armatuurlaua esiserva liistu ja selle sees oleva tuhatoosi uueks omanikuks hakkamakOll kirjutas:
salong on üldiselt räbal ja niiskuskahjustustega
Aga kas ma loen õigesti ridade vahelt, et kuskil on vägagi kvaliteetselt taastamises veel mõni RHD-isend?
Mariole suured paid vastu, et ei jätnud seda infot ainult enda teadamario kirjutas:ohh, tore näha, et mu vihjest ka kasu oli.
Kollile suured paid.
Hetkel on mõlkis tagastange asendunud "laost" saadud uuega, värvised tihendid tahavad puhastamist/vahetamist, värsked tuleklaasid paigaldamist. Veel täitsa pulkadeks ei kisu, kuid see plaan on tulevikus kindlasti ees sest et ilma tõsise keevituseta see auto ei pääse.
2 Silla Klubiga ei ole isiklikult kuidagi seotud aga koheselt tekkis huvi, et millega siis sealsed klubilised tegelevad?
Läbirääkimised olid pikimad, mis siiani ühe mosse ostuks on olnud vaja pidada ja eks see t* alanemine aitas vast kaasa ka omajagulauri kirjutas:Kui saladus pole, siis mis hinnaklassis kaubale saite?
Tegelik lõplik hind jäi poolte kokkuleppel saladuseks.
Õnnitlused ka meie poolt... .
Väga vinge auto ja krt., otse nina alt siit Tartust ära viidud ja meie ei teadnud midagi...
Väljalaske aasta peaks tal küll varajasem olema, kui 1975. Sellise armatuuriga autode tootmine lõpetati juba 1973. aastal.
Väga vinge auto ja krt., otse nina alt siit Tartust ära viidud ja meie ei teadnud midagi...
Väljalaske aasta peaks tal küll varajasem olema, kui 1975. Sellise armatuuriga autode tootmine lõpetati juba 1973. aastal.
Moskvich 2140 SL 1985.a., IZ-412 IE 1985.a.
2Silla klubi on Jüri Jaansoni veetav spordiklubi, kus mul üks väga hea sõbranna on liige.. Käisin 2 staadioni jooksul ja üks kaasalööjaid - Lenno - on vist selle ägeda KavZ bussi omanik, millel oli ka k.g.b lipp küljes:kOll kirjutas:Mariole suured paid vastu, et ei jätnud seda infot ainult enda teadamario kirjutas:ohh, tore näha, et mu vihjest ka kasu oli.
Kollile suured paid.
Hetkel on mõlkis tagastange asendunud "laost" saadud uuega, värvised tihendid tahavad puhastamist/vahetamist, värsked tuleklaasid paigaldamist. Veel täitsa pulkadeks ei kisu, kuid see plaan on tulevikus kindlasti ees sest et ilma tõsise keevituseta see auto ei pääse.
2 Silla Klubiga ei ole isiklikult kuidagi seotud aga koheselt tekkis huvi, et millega siis sealsed klubilised tegelevad?
http://y.delfi.ee/orig/188379/10386389_RfzhuV.jpeg
Keel Gergelt Behme.. leidsin omamoodi seose.. aga aitab OT'st..
Kuidas siis autoga jääb? Hakkad taastama?
ahjah, minu poolt paid vastu.
Parempoolsete roolidega mossed on mulle miskipärast alati meeldinud. Minupoolt edu uue autoga ning paksu rahakotti!
AZLK 2140, 1978
Tänud ikka!Mossematk kirjutas:Õnnitlused ka meie poolt... .
Egas jah, ei muud midagi, kui tuleb usinamalt Eesti MosseKlubi foorumit lugeda
Tegelik auto valmistamisaasta võibki olla 72-73, arvestades et esmane reg. eestis on 20.09.1975.
Võimalik, et toodeti ja saadeti englismannide juurde 1973, vedeles seal müügiplatsidel aasta-poolteist ja lootusetuses saadeti millalgi 1975 sünnimaale tagasi.
OT:ONmario kirjutas:...
2Silla klubi on Jüri Jaansoni veetav spordiklubi, kus mul üks väga hea sõbranna on liige.. Käisin 2 staadioni jooksul ja üks kaasalööjaid - Lenno - on vist selle ägeda KavZ bussi omanik, millel oli ka k.g.b lipp küljes:
http://y.delfi.ee/orig/188379/10386389_RfzhuV.jpeg
Keel Gergelt Behme.. leidsin omamoodi seose.. aga aitab OT'st..
Kuidas siis autoga jääb? Hakkad taastama?
ahjah, minu poolt paid vastu.
Selgus! Need k.g.b.-d on jah erinevad ettevõtmised, kui tähelepanelikumalt uurida, siis minu majandatav kannab tähistust k.G.B., kus siis vastavalt k on kOll, G on Garaazi ja B on Boks
OT:OFF
Plaan on kunagi üle värvida jah - tagatiivad on pahtlist, siin-seal mõlgid jne rooste punnid.
Tänud! Aga eks see, kui palju asi lõpuks maksma läheb, sõltub suuresti sellest, kelle juures autot tehakseindrek06 kirjutas:Parempoolsete roolidega mossed on mulle miskipärast alati meeldinud. Minupoolt edu uue autoga ning paksu rahakotti!
E: Esmane reg. täpsustatud
Viimati muutis kOll, 07 Mär 2012 00:38, muudetud 2 korda kokku.