Olen paar kuud mõelnud selle üle et kuidas saaks meie suvist üritust paremaks teha sedasi et sellest kasvaks traditsjoon välja. Üks mõtte on selline. Määrata üks kindel alguspunkt, kust saab meie üritus alati stardi. Sellega tekkib küsimus et mis koht see peaks olema. Kindel on see et koht ei tohiks olla mingi suurlinn, sest pärast konvoiga välja sõita saab olema muidu paras peavalu. Samas ei tohiks olla ka selline koht kuhu ei oleks võimalik koguneda kuid samas peaks olema selline koht kuhu ei oleks keeruline sõita, oled sa saaremaal või narvas või petseris.
Teine mõtte on selline et määrata mingi kindel koht telkimiseks. Koht või kaks, kuhu alati maabuks pärast retke.
Mis retke puutub, siis käis selline mõtte läbi et määrata mingi kindel distantsi pikkus, sest viimane sõit näitas et kui tahame külastada ka muuseume ja poode, siis paratamatult jääb aega väheseks. Põhimõtteliselt ütleme sedasi et kui startida kohast X kell 10.00 siis telkimise kohta jõuaks hiljemalt kella 20.00-ks, et rahvas jõuaks ilusti telgid üles panna ja jõuaks ka mingid seltskonna mänge teha, et oleks rohkem lõbu. Niisamuti juua ja istuda oskavad ju kõik

Telkimise kohapealt arvan et peaks tekkitama mingi transpordi, kuhu saaks rahvas panna enda moona. Transport sõidab varakult telkimiskohta ja peaks vahti, et sinna üleliigseid ei tuleks. Kui koht on näiteks hõivatud, siis muretseks kiiresti mingi uue koha.
Toimumise aeg. Võiks ära määrata kindla kuu, millal üritus toimuks. Minu pakkumine on juuli kuu keskpaik, siis on reeglina ilmad ilusad ja kõigil palgad käes. Siis ei juhtu nii nagu viimane kord härra Wolfe-iga, kes ei saanud tulla kuna ei makstud palka õigeaegselt välja.
Sellised on minu mõtted suvise ürituse kohta. Palun teie komentaare ja enda arvamusi asjast. Sihtkohad jms. jätan praegu pärastiseks, märtsis, aprillis saab ka aimu kuhu oleks mõistlikum minna.