Tehniline jutt siin teemas : http://mosseklubi.planet.ee/foorum/view ... f=8&t=2689
Modedele vaba voli, kui arvate et teema üleliigne siis vótke maha.
+1SanderV kirjutas:LD fits in between ? not low enough
maitse asi, kuid iga prjekt on huvitav. minule meeldivad kõrgemad autod ja seda puht praktilisuse mõttesEdel kirjutas:Selline ulmemadaldamine on eriti noorte seas tänapäeval väga popp, isegi mulle töö juures üks sell aeg-ajalt üritab auku pähe rääkida, et ma oma Mosse madalaks laseksinKrt, ära tüütab juba
Ei tule mingit madaldust, mitte kunagi! Moskvitš on ja jääb täpselt selliseks, millised nad olid minu lapse- ja noorpõlves, k.a. tolleaegse tuuninguga.
Veel üks asi: Laske oma Moskvitš madalaks, nagu WAX-i oma ja minge Tallinnas Suur-Sõjamäe teele Smuuli ja linnapiiri vahelisele lõigule ning vaadake, mis siis juhtub
Rat-style väljanägemist viljeletakse viimasel ajal ikka väga usinasti. Samas peab ikka piiri pidama, et ront-style ei tuleks üheltmaalt.Urukoer kirjutas:tundub ,et kogu ramm läheb madaldamisele,kered samas kui romula kandidaadid .
Minu mossel võiks tagumikku veel allapoole tuua, kuid selleks peaks tagumised koopad ümber tegema. Nina on sobival kõrgusel. Rohkem madalamaks ei saa, kui igapäevaselt normaalselt sõita tahaks, kuna praegugi kraabib karterikaitse mitu korda päevas asfaltimügarikke ja laines teid. Sõjamäe teed tean väga hästi, sealtkaudu sõidan aegajalt koju, ja öösti saab seal ilusaid sädemeidEdel kirjutas:Veel üks asi: Laske oma Moskvitš madalaks, nagu WAX-i oma ja minge Tallinnas Suur-Sõjamäe teele Smuuli ja linnapiiri vahelisele lõigule ning vaadake, mis siis juhtub