Uute uksepolstrite tegemine
Uute uksepolstrite tegemine
Kui paksu vineeri võiks kasutada?Jagage kogemusi Esialgsete plaanide järgi jääb kunstnahk originaaliks,aga soome papi asemel tahaks vineeri panna.Vanad on üsna lainesse läinud...
Igas korralikus peres peab olema vähemalt üks Moskvitš
Elus on 3 asja,mille nimel elada:seks,raha,Moskvich!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Re: Uute uksepolstrite tegemine
Mitte paksem kui olemasolev papp, muidu ei mahu ilusti kronsade vahele.
läheb see vineer ka lainesse, ära muretse.
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
Mina tegin endale klaasplastist aluse(klaasriiet 1 kiht) ja liimisin puitspooni peale.
Viimati muutis ABS, 11 Mai 2015 08:01, muudetud 1 kord kokku.
AZLK 2140 ´85a.
Vigursõit 2012,2013,2014,2015,2018 VIIMANE koht!
Vigursõit 2012,2013,2014,2015,2018 VIIMANE koht!
Kiire küsimus:see õhuke vatikiht vms naha ja papi vahel...kas seda saaks asendada selle asjaga,mis pannakse parketi alla(mul hetkel ei meenu,kuidas seda kutsuti)?
Igas korralikus peres peab olema vähemalt üks Moskvitš
Parketi alusvaip vms.
Ma ise olen mõtenud selle peale , et kas ehituses või mujal sellist 3-5mm PVC või muud plaati ei kasutata, mida poest saada?
Ma ise olen mõtenud selle peale , et kas ehituses või mujal sellist 3-5mm PVC või muud plaati ei kasutata, mida poest saada?
AZLK 426(427) 1973
AZLK 2140 "Rallye" 1977
AZLK 2140 "Rallye" 1977
Keilas on üks elektritarvete tehas ja oma pood. Ostsin sealt kunagi leht-plastikut, parajad tahvlid. Kasutatakse kuskil elektrikilpides. Paksuse valikut ei mäleta.
Kaunitar 2015.
Mul 6mm vineerist. Probleem tekkis käepideme tagasi panekuga ja need plastik rõngad ei mahu enam lingi alla.
Kes meist ei unistaks autost?
Need plaadid suht kallid:hard0 kirjutas:Parketi alusvaip vms.
K-rautas nägin 4mm 0,5x1m maksis 20 eu see teeb 80 eu uksering
Ja 2mm samade mõõtudega 10eu ehk 40 eu uksering.
2mm paksust juurde ja 2x hind laksust
valge IZ412IE 1978 140MOC -taastub avariist
punane IZH 2715 1980 pirukas 450AHT
oranž IZ 412 1980 valmistub igapäevaseks liikluseks
mina müün/ostan/vahetan
punane IZH 2715 1980 pirukas 450AHT
oranž IZ 412 1980 valmistub igapäevaseks liikluseks
mina müün/ostan/vahetan
Ise ostsin www.vineerimaailm.ee-st. Müüvad eraldi vineerijääke. 4mm vineeri, 4 uksepolstri jagu maksis ~10€
Ilu on omakasupüüdmatu rahulolu.