Kapitaalremont.
Kapitaalremont.
Kuna olen suht algaja mossemees siis mõned küsimused mootori kapitaalremondi kohta.
Esiteks,mida peaks see sisaldama? Teiseks kas seda on võimalik ka nö põlve otsas ilma kanali ja mingite eriliste profitööriistadeta teha(juhul kui lihvimised ja tasakaalustamised lasta mõnel profil ära teha)?

Re: Kapitaalremont.
Pr22nik kirjutas:Kuna olen suht algaja mossemees siis mõned küsimused mootori kapitaalremondi kohta.Esiteks,mida peaks see sisaldama? Teiseks kas seda on võimalik ka nö põlve otsas ilma kanali ja mingite eriliste profitööriistadeta teha(juhul kui lihvimised ja tasakaalustamised lasta mõnel profil ära teha)?
Seda on võimalik ikka põlveotsas teha. Ise näiteks jawa kolbid läksin ajasin säästumarketis kaalu

vöta mootor maha ja vii meistrimehe kätte kui tahad ise teha. Kui ei taha ise teha, siis vii kohe meistrimehe kätte.
Aitan Ebay'st asju tellida.
Kas mina olen imelik või ei saa teised ka sellest lausest aru?saarlane kirjutas:vöta mootor maha ja vii meistrimehe kätte kui tahad ise teha. Kui ei taha ise teha, siis vii kohe meistrimehe kätte.

Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 140 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 140 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
- partnermosse
- Telefon: 58550555
Vahest ikka juhtub,et õige mõte on lauses sees, aga näpud toksivad midagi muudstern100 kirjutas:Kas mina olen imelik või ei saa teised ka sellest lausest aru?saarlane kirjutas:vöta mootor maha ja vii meistrimehe kätte kui tahad ise teha. Kui ei taha ise teha, siis vii kohe meistrimehe kätte.

Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik
2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht
No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks
2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht
No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks

ilmselt mõte selles et ise saab ainult maha võtta ja ülejäänu tuleb nii või naa lasta meistrimehel ära teha. aga jah täpsustus kuluks ära tõesti 

Saarlane ilmselt mõtles seda et kui juba foorumisse selliste küsimustega tullakse, siis ei saa sealt isetehtud kapitaalremondist midagi välja tulla