Kummaline,kas sellel isendil juba tehasest tulles raadiot armatuuris ei olnud ja auk oligi kinni?indrek06 kirjutas:
Näidikud inglisekeelsed,ehk siis võib olla eksportvarjandiga tegu.
Kummaline,kas sellel isendil juba tehasest tulles raadiot armatuuris ei olnud ja auk oligi kinni?indrek06 kirjutas:
Impulss juhe tuleb jagajast või süütepooli miinus klemmi alt vedada, voolu võtsin mina ühe kaitsme alt ning massijuhtme ühendasin ühe armakat kinnihoidva poldi alla. Sai segane jutt, aga ehk siit saab paremini aru:mario kirjutas:krt, mind alati on huvitanud, kuda neid tahhokaid ühendatakse vene autodele..
miski juhe tuleb vist jagajast? Ja kuskilt tuleb vool?
Ilus mosse, kuidagi hästi säilinud, need roostesed kohad on suht tavaline, aga kaugelt vaadata päris hea
Ma imestasin just ,et nii kallid karbidmario kirjutas:Ladale on keretükid ikka jõhkra hinnaga.. kuidas kommenteerid mosset? vaatan, et karbid on isegi suht inimliku hinnaga..
ilus asi
Endal vajus ka suu lahti, kui nende karpide hinda nägin. Ise olin arvestanud nii 150-200 krooniga ühe karbi eest. Kuuldavasti pidi ka Volgas olema küljekarbi tükihind 250 eek - ega siis Autokroon ka kehvem olla taha.Killa kirjutas:Ma imestasin just ,et nii kallid karbidmario kirjutas:Ladale on keretükid ikka jõhkra hinnaga.. kuidas kommenteerid mosset? vaatan, et karbid on isegi suht inimliku hinnaga..
ilus asi
Ise sain poe uued karbid ladale 120kr tükk, bensiini paagi alune jupp 40 ja siis see esitiiva nurk ka 40. Jäi minust poodi veel üks vaheleht karbile 40kr ja siis 05-07 tagatiib, hinda ei mäleta.
Eestis õnneks on veel poode mis pole suure kasumi peal väljas. Poeks siis Märjamaal tavs
Aga mosse suht kobe, ise vaataks sellise merevaigust nupu sinna, millel karbi või midagi sees
Ise olen oma mossega väga rahul - saab millegi peal kätt harjutada ning tehniline taip ka areneb.mario kirjutas: .. kuidas kommenteerid mosset?
Jõudu tarvis!mario kirjutas: Jõudu sulle Indrek..