Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Just mõni hetk tagasi proovisin jutustada ,ei saanud hakkama isegi oma nicknamega sellel leheküljel -ütlesin seal jutuka lehel ja ütlen ka siin - "dinosauruse" lehekülg ehk minu jaoks juba väljasurnud jutukas vabandage ,et minu ajupotentsiaal ei suutnud seal ennast kaardistada ja end teistele nähtavaks teha.
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik 2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks
partnermosse kirjutas:Just mõni hetk tagasi proovisin jutustada ,ei saanud hakkama isegi oma nicknamega sellel leheküljel -ütlesin seal jutuka lehel ja ütlen ka siin - "dinosauruse" lehekülg ehk minu jaoks juba väljasurnud jutukas vabandage ,et minu ajupotentsiaal ei suutnud seal ennast kaardistada ja end teistele nähtavaks teha.
Olen vist sama loll, kui sina. See jutukas vist nendele mossemeestele, kelle IQ on 150.