Manks kirjutas:
Hea on, kui vette minev meeskond on natu ette teada, kuna neil on vaja võtta kaasa mingid vanad tossud ja pikad püksid (teibi tõmbame ka peale, et midagi ei narmendaks), paljajalu püüdma minna ei tohi.
Rahvas on vist kõik suvesooja nautimas,aga loodan,et laupäeval on kõik ikka tulemas.Tahtsin meenutada,et hea oleks ka "lällarid" kaasa võtta,möödunud aastal oli nende omanikel sõit palju lõbusam.
Manks kirjutas:
Hea on, kui vette minev meeskond on natu ette teada, kuna neil on vaja võtta kaasa mingid vanad tossud ja pikad püksid (teibi tõmbame ka peale, et midagi ei narmendaks), paljajalu püüdma minna ei tohi.
Mul on kalamehekummikud.
Kubemeni
Kalamehekummikud on head asjad, kõige ägedam on pärast mehe kummikust välja saamine. Püüdmine käib kaelani vees.
To moskiito:
Väike parandus, 1966-ndal aastal ei teadnud keegi veel moskvich 412-nest mitte mütsigi, rääkimata siis veel Izevski autotehase toodangust.
Kas keegi on Saaremaa poolt minemas? Nagu ma kartnud olen, pole mul siiani auto korras ja ma kardan, et selle meisterdamine lükkub kaugustesse. Praegu eeldatavalt juba aasta lõpuni tööjärg ees.
Kas keegi oleks nõus ühte lolli transportima?
carrec kirjutas:To moskiito:
Väike parandus, 1966-ndal aastal ei teadnud keegi veel moskvich 412-nest mitte mütsigi, rääkimata siis veel Izevski autotehase toodangust.
sry, 1969 on väljalaske aasta tollel masinal. uurisin masina omaniku käest lähemalt järgi.
see kes eelmine aasta oli, teab seda masinat
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.