Mosse varuosade hinnad erinevates poodides
Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Re: Mosse varuosade hinnad erinevates poodides
See on jahh väga väike koht ja Risti-Virtsu mnt-lt, Koluverest Märjamaa poole umbes 12 km.Killa kirjutas:Sipa on pommiauk mis asub märjamaalt 10 kaugusel , aga kaardil peaks ka see olema. See suht väike koht-isegi tanklat pole.
Kohe tee ääres , pruun majake.
porra-porra
Tere.mõtlesin et kirjutan ka siis midagi.Täna sai käidud Rakveres Pohla poes.sealt sain endale moskvits elite kolm esimest uut tule kopsikut hinnaga 85 krooni tükk aga kõik kolm koos olid täpselt 200 krooni.siis sain veel küünlajuhtmete komplekti 50 eeku ja tagumise piduri silindri hinnaga 95 eeku minu oli minumeelest utoopiline kuna eelmine suvi sai Volga poest ostetud 25 eekiga.üle eelmine nädal sai ostetud Volga poest 412 tagutule klaasid 45 eeku tükk.Pohla poes oli lahke müüa, lasi ulla leti taha ja ütles et vaata ise mis osta tahad.selline oli minu saak.
azlk 412 1975, MZMA 408 1966 ja 2140SL 1986
Mosse on nagu Tallinn-ei saa kunagi valmis
Mosse on nagu Tallinn-ei saa kunagi valmis
tagumine töösilinder jõhvis 140.-
Kuram, ma olen Jõhvi poes (OÜ Autokroon) käinud ikka omajagu, aga midagi ei meenu eriti. Umbkaudsed hinnad viskan...
Bensiinipump ~ 215.-
Karburaatori remontkomplekt (2140) ~ 90.-
Uksetihendid ~ 210.-
Pidurivoolik 54.-
Bensiinipump ~ 215.-
Karburaatori remontkomplekt (2140) ~ 90.-
Uksetihendid ~ 210.-
Pidurivoolik 54.-
Laupäeval peaks olema lahti küll , kui ei eksi siis kudagil 15'niKasutaja kirjutas:kas ülo äri tartus ka laupäeviti avatud on?
aga helista igaks juhuks üle
Leidlik tuumafüüsik
http://album.ee/node/18779983/50132677
http://album.ee/node/18779983/50132677
tänud. konkreetselt ma midagi ei taha, mõtlesin lihtsalt vaatamas käia seal, et mis pakutakse. helistama sellepärast ei hakka, aga käin lõunaajal vast läbi sealt.hannezk kirjutas:Laupäeval peaks olema lahti küll , kui ei eksi siis kudagil 15'niKasutaja kirjutas:kas ülo äri tartus ka laupäeviti avatud on?
aga helista igaks juhuks üle
21251
Tartus Jaama tänava poes tagumine sumpapott 330.-,küünlajuhtmed 90.-,siduri survelaager 190.-,sidurikoja tihend 21.-,pükste tihend 17.-
иж 2715
Kas survelaager oli grafiit või laagriga?tupsman kirjutas:Tartus Jaama tänava poes tagumine sumpapott 330.-,küünlajuhtmed 90.-,siduri survelaager 190.-,sidurikoja tihend 21.-,pükste tihend 17.-
Azlk 408 ´65 ja Azlk 2140 '80
laagriga ikka grafiit oli minumeelest umbes 30 eekumart kirjutas:Kas survelaager oli grafiit või laagriga?tupsman kirjutas:Tartus Jaama tänava poes tagumine sumpapott 330.-,küünlajuhtmed 90.-,siduri survelaager 190.-,sidurikoja tihend 21.-,pükste tihend 17.-
иж 2715