IZ 412i 1.5 Meinuuu
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: IZ 412i 1.5 Meinuuu
Esimese libedaga sõidetud ja möllatud.
avastasin siis garaazi tagasi parkides ja seisma jättes, et Marlboro lekib kuskilt õli. aga seda väga vähe õnneks ja samamoodi pressib radika korgivahelt jahutusvedelikku välja.
a) jahutus vedeliku välja pressimises on ilmselt süüdi vana radika kork.
b) õli lekke kohta pole avastanud veel, aga tundub, et õlifiltri tihend vms. on läbi. sest õlifiltri all on pisikesed tilgad.
c) ja viimane pütt on läbi, aga see läheb nagunii vahetusse, uued torud ja asjad olemas juba. (alla tuleb nn. Stright Pipe)
avastasin siis garaazi tagasi parkides ja seisma jättes, et Marlboro lekib kuskilt õli. aga seda väga vähe õnneks ja samamoodi pressib radika korgivahelt jahutusvedelikku välja.
a) jahutus vedeliku välja pressimises on ilmselt süüdi vana radika kork.
b) õli lekke kohta pole avastanud veel, aga tundub, et õlifiltri tihend vms. on läbi. sest õlifiltri all on pisikesed tilgad.
c) ja viimane pütt on läbi, aga see läheb nagunii vahetusse, uued torud ja asjad olemas juba. (alla tuleb nn. Stright Pipe)
Natukene kapotialust ilusamaks
õhufiltri kopsik mustaks ja kambrikaan punaseks
Mis värviga värvisid? Mõni kuumakindel? Kõik mossed mida ma siiamaani värvitud klapikambrikaanega olen näinud, on sealne värv väga tuhmaks läinud või kooruma hakanud
Aga hetkel on ilus küll
Aga hetkel on ilus küll
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kuumakindlaga jappstern100 kirjutas:Mis värviga värvisid? Mõni kuumakindel? Kõik mossed mida ma siiamaani värvitud klapikambrikaanega olen näinud, on sealne värv väga tuhmaks läinud või kooruma hakanud
Aga hetkel on ilus küll
ma küsisin ennem värvimist ikka igaksjuhuks tuttavalt autovärvijalt nõu. ja sain sellise nõu temalt, et alguses kuumakindel krunt alla ( 2 kihti ) ja siis kuumakindel värv peale.
Sai siis ilusad valuveljed soetatud ja alla proovitud.
Paljud on öelnud et need täitsa sobivad, aga eks öelge oma arvamus.
(17" Kodar valuvelg)
Paljud on öelnud et need täitsa sobivad, aga eks öelge oma arvamus.
(17" Kodar valuvelg)
Väga kenad on!
ei ei .... ei...ei....oo ei... liiga suur minu arust
Sten kirjutas:
Väga kenad on!
Tänan
Just sobib , ilusti natukene koopas ja ilus valu velg. nagu ma mainisin, siis paljud on öelnud, et need sobivad sinna.SanderV kirjutas:ei ei .... ei...ei....oo ei... liiga suur minu arust
meinuuu kirjutas:Just sobib , ilusti natukene koopas ja ilus valu velg. nagu ma mainisin, siis paljud on öelnud, et need sobivad sinna.SanderV kirjutas:ei ei .... ei...ei....oo ei... liiga suur minu arust
Sobib! Lihtsalt mõne mehe kadedus paneb naerma