:K Vana siin foorumis kah on
Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Re: :K Vana siin foorumis kah on
29 veebruar sain 21
Load alates 16aastast
Hetkel AB olemas, kohe varsti on C ja E ka lisaks.
Load alates 16aastast
Hetkel AB olemas, kohe varsti on C ja E ka lisaks.
Aitan Ebay'st asju tellida.
Lugesin seda teemat, vaatasin kalendrisse ja leidsin, et laupäeval saab juba 19 aasta mul erinevate neljarattaliste juhiloa kättesaamisest. Kaherattalise load olid juba enne seda olemas.
Oma vanusest ma mingit saladust ei tee, see on minu profiilis olemas.
Oma vanusest ma mingit saladust ei tee, see on minu profiilis olemas.
vana onu juba- 23 on täis
lubade omanik u 4 a, esimese mitteametliku auto (ühtlasi ka mosse) omanikuks sain 2002.
lubade omanik u 4 a, esimese mitteametliku auto (ühtlasi ka mosse) omanikuks sain 2002.
Vanust on 21 ja load on siis juba kolmandat aastat, millest kolm kuud oli juhtimisõigus piiratud.
Lubadel on peale B tähe ka C1 ära märgitud. Tulevikus tahan ikka tähi juurde lasta kirjutada
Lubadel on peale B tähe ka C1 ära märgitud. Tulevikus tahan ikka tähi juurde lasta kirjutada
ehh mis siin ikka salatseda, 29 hiljaaegu täitus ja load on aastast 1998. esimene masin ostetud aastal 1999 ja selleks oli mosse 2140, edasi tuli combi, 426, sierra, sierra.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
18 eluaastat, piiramata load alates 2008 ja sõitnud alates 2005.
Lihtsam oleks olnud vist küsitlus teha, kus igaüks oleks saanud oma vanusevahemiku valida. Minu vanus on profiilist loetav, seni jään 3le vastanutest vanusega alla
Mina olen 20 ja load sain 19neselt Eks ennem sai ka ikka kärutatud
Moskvich - puhas remondirõõm
18, täis load kuu aega + 2a piimakad
sõitnud ca 4 a
sõitnud ca 4 a
Pukseerimishaagise e Konna rent
Ma ka siin siis nagu vanaisa , 32 siis ,härra "KAANED" on mul käes vist 14-aastat, aastatega olen neid täiendanud ja puudu veel D-kat.
porra-porra